Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • keeta

Re: OMG!

cože??? *9* ROB a nějakej chlap??TWL!!Hodiš sem odkaz??Nebo mi ho jestli chceš pošli do vzkazů *3*
  • miss_cullen

Re: Rob v Jarmarku marnosti nehraje!

tu scénu s ním vystřihly *9*
  • miss_cullen

OMG!

Lidi na netu jsem zkoukla video z filmu Little Ashes - erotická scéna Roba a nějakého chlapa *9* pokud chcete, hodím sem odkaz, ale není to pro slabé povahy!
  • jesseynka

Rob v Jarmarku marnosti nehraje!

Ahojík, hele právě jsem dokoukala Jarmark marnosti (četla jsem, že tam rob hraje a pstě se neodolala a musela o vidět) a on tam vbc nikde není!!! Nwm , jak vy, ale já ho tam nikde neviděla....jesi někdo jo napište mi pls zpravu v jake scene asi..ju??
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: NAROZKY..!

23 moje oblíbený číslo :) *15* takže tenhle rok :) bude pro Roba úspěšnej *15*
  • deniska-l

Re: Rob

jootojooo Rob je krááásnej...a jako herec je super....no prostě talent!!!! *15* *15* *15* *14* *14*
  • deniska-l

Re: NAROZKY

jůůů tak toe vostry *15* taky bych chtěla...! *15* *15* tak to vše nej ...! *14*
  • deniska-l

*15* tyyyo tady mu určitě popřeje strašně moc lidííí! *3* na to se těšim až tady ta cela diskuse bude plná přáníček *3* *15* *15* ja sem dementík *15* *15* bych chtěla vidět jak to oslavííí *1* *5*
  • miley1997

♥♥

*14* *14* *14* *14* *14*
  • bbbbbb

NAROZKY

já mam narozeniny taky 13.5. ale 1995 *1* *1*
  • lenicczka

pokud to nebude nečo v hradci tak ja tu na netu ten den na 1000% budu *15* *15*
  • jajaskn

Rob

Peknej kluk,ma velkou sanci jako herec neco dokazat,no do roka uvidime.Kazdopadne mu preju hodne uspechu.
  • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: diskuse

NOO ja to slyseal presne tam byl natocenej ja ted ale nwm kde!=D..asi na Prima Cool nbeo ja nwm=D..nebo mozna na Nova Cinema *15* *15* Fakt nwm a le etd oni jako Nejzhavejsi celebrity Holywoodu a ted ja jao tam urco bude Roba aa ted ani Robert Pattinson prohlasil ze uz nehleda holku.Po nahravani jeho noveho filmu kde mel libaci scenu s muzem rekl:Rob:Bylo to proste aaaaa *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* Tak jako ja nwm hele ale bylo to mili jak on uplne aaaaaaaa sem se zacala smat! *15* *15*
  • keeta

Re: NAROZKY..!

se mnou taky počítej!! *15*
  • deniska-l

Re: Re: Re: Rob a Web o stmívání ...atd

NVZ !!! *15* *15* to já spíš KUJííííí *15* *3*
  • anca.trhla.anca

Re: Re: Rob a Web o stmívání ...atd

Dikec
  • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: diskuse

jooo to sem taky někde četla *15* chudáček Rob *3* ...
  • mysak.kol

Re: NAROZKY..!

vychází to na středu, tak něco vymysli. jsem pro každou bejkárnu *15* *15* *15* Pro Roberta i život *14* *14* *14* zase budeme stejně staří. huráááááááá. *1* *1* on je božský *4* *15*
  • mysak.kol

Re: PLLLS

máš to tam. *3*
  • Re: ANKETA

Patty:-) to je děsná přezdívka jako fakt chudák *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit