Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • deniska-l

NAROZKY..!

.... a už se to blíííížíííí *15* teda holky už jenom 8 dníí a je to tady...NAROZKY!!!!*15* nooo jak ty Robovi narozky oslavíme,??? *3* ale chce to něco velkolepího:D *15* *15* jinak to ani pro Roba nejde *14* ...už se těšíííím *3* tyyo už mu bude 23 toe hezkyyy *5* *1* *14* *15* *14*
  • deniska-l

Re: PLLLS

můůj je tam taky *15* ...a jasny že vedeš *15* jak jinak s Robem...o ani jinak nejde *15*
  • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: diskuse

HH no prave pro rekl ze uz nehleda holku to me dostalo jak on uplne pri tom rozhovour:Rob: No bylo co aaaaaaa *15* *15* Ja jsme z nej chcipala!=D *15* *15* Ty woe to muselo byt neco ty woe libat se s Robertem!=D *15*
  • Re: PLLLS

ode me uz mas hlasek...
    *4*
  • mysak.kol

Re: Re: Re: diskuse

zkus ulož.to *3*
  • b.e.t.u.l.i

no hele ... slysela sem ze Rob tam ma mit milostnou scenu s chlapem.. :D *15* ale tak no i pri tom bude :) k nakousnuti *3* *14*
  • deniska-l

Re: Re: Re: Re: diskuse

toe film ktery bude teprve v kinech...Rob tam hraje Salvadora Dalího...(bo jak toe *15* )...mohlo by to být pěkny....teda určitě to bude krasny FILMÍk... *5*
  • dudysekk

PLLLS

Ahojky lidi hláslibyjste mi pls tady? Jsem tam s Robertem Pattinsonem http://barush-twilightsaga.blog.cz/0905/soncts MOC DĚKUJUU
  • Re: Re: Re: diskuse

co to je za film? o cem? *7*
  • bellinka

To uz je spis sen ty woe!to myslim ze uz by se nidko enidval na film!=Dto by se ani nikdo nemohl divat *15* *15*
  • justia

kino

Joo,tak to tky půjdu s kámoškama.Jako Rob je super!! *14*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: diskuse

jn ja na to taky pudu s kamoskama :D ale lepsi by bylo jit na o s Robem osobne... ne to by nebylo lepsi to by byl sen *3*
  • bellinka

Re: Re: Re: diskuse

jee ale ja to nevydrzim se na to kouknout v kinech ja to chci hned ted!=D *15* *15*
  • deniska-l

Re: Re: diskuse

joo toe jasny..!...Rob jim ukáže!!! *5* ..ja taky nwm ale kámoška mi slíbila že na to se mnou pude *15* tak už jenom čekam až se to objeví na plakatech *15* *15*
  • bellinka

Re: Re: diskuse

HH *15* *15* Hele lidi ja uz dlouho heldam nedke Little Ashes nedke jsem videla ze uz je to normalne na internetu a tak nwite kde byhc se na to mohla juknout?!plls predem diky! *3*
  • b.e.t.u.l.i

Re: diskuse

jj to se vi... *15* a oni budou slintat s hubou dokořán .. jak je skvělej :) nevite kdy presne bude little ashes v kinech? *15*
  • diskuse

Nemá tohle být diskuse o Robovi a ne o tom,jak si říkate ahoj? *1* *1* Nic proti tomu nemám,jen mi to přijde vtipné,jinak doufam že Rob natrhne prdel kritikum svým hereckým výkonem v Little Ashes *1* *1*
  • bellinka

Re: Re: strašně ošklivej

No jiank byhc to rict neumela!
  • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: Achojiky

ahooj ja sem tu takyy *15*
  • miss_cullen

Re: Re: Re: Re: Re: Achojiky

*15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit