-
Re: Rob smrdí
lži!!!Náhodou Rob nesmrdí!!Jak řekla bellinka on voní!!JJ ta voňavka je cejtit už z tý fotky!! *15* NJN další výmysl na jeho adresu!! -
Re: strašně ošklivej
Sklapni!!!!Když ho nesnášíš tak proč sem lezeš???Robert je úžasnej!!! -
Re: Re: Re: Re: Rob smrdí
to by snad ani neslo... on takovej krasnej *15* to je kec ... -
Re: Re: Re: Rob smrdí
Presne! *15* *15* Ale hele i kdyby to byla pravda tak co?..me to teda nevadi sice mam rada kluky co se porad voni jo ale co kazdej jsme jinej!..
Jenomze detajl je ze Robs evoni takze co? *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: chceme video!
tak to na 100% vyhrajem...víš že nikdo není lepší než ja:D *15* *15* akorat sme tady způsobili menší rozruch *1* *15* -
Tyvoe to snad není možny... *16* takovejch už tady bylo *8* Rob je náhodou nadhernej tak di do prdele!!!! *8* tohle mě fakt sere! -
Re: Re: Rob smrdí
Tak to jsem ráda, já jsem jim to napsla,kde na to berou právo, že poškozují jeho jméno a jestli se s ním osobně setkali, aby to mohli tvrdit. *3* -
Re: Rob smrdí
Neee to sou samy keciiii!..Rob urcite voni a nedky jsem cetla ze nakej jeho kamsok rekl:Robert v zadnem pripade nesmrdi ani ejde den jsem ho necitil bez nake (voneve) vune!..
Neco takovyho to bylo takze i tak je jisty ze nesmrdi!.
No mas pravdu uz z fotek de cejtit jeho vonavka!=D *15* *15* -
Rob smrdí
Ahojky, já jsem teď našla na webu článek, že Rob smrdí a že si na něj stěžuje celý štáb. Myslím, že je to kec, on voní už z fotografií. -
Doprdele kolikrat to tu budem jste rikad?..My nechcem vedet vase dabilni komentare k Robertovi chapes to?...Jestli chces napsat neco peknyho prosim napis si sem co chces ale takovyhle debility ne!..Vim kazdej ma svuj nazor ale tyhle nazory tady nevytame!..Takze drz klapacku! *16* *16* *8* *10* -
strašně ošklivej
JAK MŮŽE NĚKDO TAK ODPUDIVÝ HRÁT EDWARDA CULLENA ??????????????????????? BOŽE, BYLO MI Z NĚJ ZLE. KRISTEN SUPER BELLA ALE TOHLETO HNUS NEJVĚTŠÍ ! JAK SE VÁM MŮŽE LÍBIT ? -
Ty woe takovej zachvad! *15* *15* -
njn skoro sem nemohla dejchat *15* -
NO umim si to predstavit! *15* *15* Ty woe jako ja se smeju ale kdyybch ja tohle najendou zjistila byhc byla to samy! *15* *15* *15* To muselo byt teda! *15* *15* -
šok byl slabý slovo *1* *1* *15* Já ne COŽE???Ne ne...Rob néééé!!!!!! *3* *15* -
Re: Re: Re: Re: chceme video!
To sem rada! *15* *15* to musel byt sok *15* *15* -
né to je vážně dobrý,už sem to rozdejchala *1* -
Re: Re: Re: Re: chceme video!
juj vidim ze jsme tady nekoho pelbe vylekaly!..Ale fakt to je nase dlouhodoba hra tad ys Deniskou ale uz se nam to blizii Deni a my to vyhrajem teda TY!! *15* *15* -
Re: Re: Re: chceme video!
né to je v poho,nemáš se za co omlouvat!! *1* -
Re: Re: chceme video!
tak to se fakt omlouvam:D....nás neber vážně *15* ...fatk sryy *3*