Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: kráása

Boze!! ja ho chci tak domu *15* on je tak sladkej na ty fotce!!!
  • deniska-l

Re: Re: Re: Re: kráása

*15* ...myslim že určitá skupina kluků by ho chtěla *15* *15* *4* ...ja ho mít doma tak dělam to samy!!!! *4* ja bych z něho byla úplně v p****i.... *3* *14* bych se ho nikdy nenabažila....by mě ani nenudilo se na něj jenom dívat *15* *15* *14*
  • bellinka

Re: Re: Re: kráása

Tak kluci by ho asi doma chtit nechtely mozna jenom prtoo aby lakaly holky jenomze ty by sly jenom za Robem *15* *15* *15* Ty woe kdybych ho mela doma bych zamkla dala mrize na okna a nikdo by mi ho nevzal by mi stacilo se na nej jenom koukat!=D *15* *15* *15*
  • deniska-l

Re: Re: kráása

njn *15* ...hele a kdo ne? *14* *15* já teda 100%...z ty fotky sem úplně mimo *4* *14* *15* *15*
  • bellinka

Re: kráása

No kdyz si to tak vezmes kazda jeho fotka nema chybu *15* *15* *15* ale tahle je fakt sexy *15* *14* *14* *5* ach chtela bych ho mit domaa *9* *15* *14* *4*
  • deniska-l

kráása

WoooOWw.... *14* ...tak ta fotka co je u Roba ted jako první je fakt úžasnááá!!!...je tam strašně krásnej (tak jako vždy) *15* *15* ..tak fotka fakt nemá chybu co říkate???? *14* *4*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: film

se vi :) *15* na Roba bych se mohla koukat celej den !! *15*
  • leila00

Re: Re: Re: Re: Ahoooooooooooj

to já taky ne no ):
  • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: film

jo tak to ja taky *15* *15* ale to bych nedělala nic jinyho než bych pořád koukala na ty filmy *15* mama by se ze mě asi zbláznila *15* *15* ale jestli bude v TV nějakej film s nim tak to nechci ( prostě nemůžu) propásnout...!!! *14*
  • deniska-l

Re: Re: Re: Ahoooooooooooj

joo to souhlasim ... toe fakt něco *15* ... ale ja na to nechci úplně zapomenout *13* *15*
  • leila00

Re: Re: Ahoooooooooooj

ááááááá konečně se někdo ozval! xD No já se mám taky super xD tvl to video.. to je něco xD
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: film

no jasny ale ja chci vsechny filmy s nim... *15* vsechny!! a nejlepe doma na dvd na police nad posteli :)
  • deniska-l

Re: Ahoooooooooooj

ahooojik *15* noo koukam na to že si tu pěkně dlouho nebyla *15* mam se super a ty??...new? no nwm ani nic moc....s videem žadny pokroky *9* ... *15* *15*
  • deniska-l

Re: Re: Re: film

ja sem viděla kousek a jako Rob tam vypada no jak bych to řekla no ZAJÍMAVĚ *15* *15* myslim že si o moc nepřišla *5* *15* o proti Twilight *15* *15* *15*
  • leila00

Re: Ahoooooooooooj

A jako neodepíšete mi jo xD A nebudete si se mnou povídat, jo !!! xD
  • leila00

Ahoooooooooooj

Ahooojky lidi, tak jsem sem zase jednou zabloudila xD Tyjo jak se máte? Co new? Já teď vůbec nestíhala.
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: film

ja sem na sebe tak nastvana ze sem prosvihla to kralovstvi prstenu... :(
  • deniska-l

Re: film

tak to nwm *9* ale jestli jo budu šťastná *15* *15* *15*
  • b.e.t.u.l.i

film

nevite nekdo jestli budou davat ted nekdy nejakej film s Robem :) *15* *3*
  • Re: Re: Re: Re: maj

no on urcite nema problemy najit holku, ale jak by jsi mu zrovna treba ty dokazala dosvedict ze ho chces jen protoze ho mas rada? taky ho chces pro jeho roly a to co rekne na verejnosti....jako trochu toho borca lituju.....se nedivim ze herci chodi z hercama, protoze jsou furt stejny a nic pro ne slava neznamena

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit