Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • deniska-l

Re: Re: Re: maj

no přesně tak *15* to musí bejt něco najít holku, ktery můžeš věřit... *9*
  • Re: Re: maj

co ty vis, treba si prece jenom libuje nad tim kolik ma fanynek, ja bych byl rad, ale asi by me to po chcilce vadilo. neumet si najit holku, ktera by me nemela rada proto, ze jsem edward velkoherec, ale rob normal borec *3*
  • miss_cullen

Re: maj

to doufám - podle mě už potřebuje přítelkyni *3*
  • deniska-l

*15* joo 1. máj je super...ale neužívám ..není s kym *9* ...noo ja myslim že ROb je zavřenej rači někde doma *5* aby se na ně všichni nesvalili:D *15* *15*
  • Re: Re: maj

prosim?? *15* ja nepisu nic hnysnyho, tak se uklidni *15* vis nic proti ale to nebylo mysleny zle *15* ale tak, kdyz to nekdo nepochopi *3*
  • mysak.kol

zase začínáš??????? *16*
  • Re: Re: Re: už

belli myslim ze se ten spisovatel jmenoval nejak Daren shan nebo tak nejak...daren tam je urco, ale dal nevim *15*
  • maj

no tak za tu dobu co jsem tu nebyl pribilo hodne novych zprav *15* doufam, ze si vsechny uzivate maj jako ja *15* jee ten kdo tenhle svatek vymyslel byl borec...rob podle me nekde bali holky k vasi smule
  • deniska-l

Re: Re: čarodky

jooo tak to by mě tako zajímalo co dělal *15* *15* ale ještě víc mě zajima co děla na 1. máj ... *14* *15* *15*
  • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: uch prvni maj

nooo tyvoe...Rob a Taylor... *15* úpa nejžhavější týpci spolu:D:D....no tak to by byl šok *15* *15*
  • deniska-l

Re: uch prvni maj

... *15* noo nechtěla bych bejt v Robertovi kůži...když se na něj všichni vrhnou xD...chudáček by sme ho totálně umačkali:D *15* ...njn tak je krasnej tak s tim musim počítat že?:D *15*
  • bellinka

Re: Re: Re: Re: uch prvni maj

Zejo?..ja byhc se smala ty woe!..mno ale ne ze by jim to nesluselo!=D *15* *15* Takovy dva sexousove ale lepsi nez treba Robert a Zac to teda neeee *15* *15* *15* sice sou oba sladky ale ne fakt ne to raci Robert a Taylor(Jacob).. *15* *15*
  • twilightgirl

Re: Re: Re: uch prvni maj

tak to by bylo fakt hustý *15* *15*
  • bellinka

Re: Re: uch prvni maj

No proste prohlasit ze uz nehleda holku *15* *15* *15* to nwm asi ho kluci berou bo co.. *15* *15* Kdo vi treba to zachvili bude tahnout s Jacobem *15* *15* *15*
  • lidus5

Re: uch prvni maj

A jak to jako myslel, že už si nebude hledat holku?? *1* Snad kluka? *9* *1*
  • bellinka

uch prvni maj

Achjo a je prvni maj a ja budu doma ale tak aspon jsme si uzila carodky§..a co vy holky dete se svyma amantama nekam ven?..Ja si myslim ze asi vsichni=D *15* *15* Ty wado co by asi delal Robert na prvniho maje?..a ostatni?..no Kristen by urco byla se svym pritelem a Robert?.. *15* by mohl prijet sem k nam! *15* *15* to by mel o pusu postarano nespocitatelne *15* ten by neuschnul ani kdyby uz byl 100let po smrti nekdy zakopanej ty woe *15* Ale jak jsem se tak divala na Novu Cinemu a byl tam on a rikal tam jako jak si daval tu pusu v new film ja nwm jak se to jmenuje sito asi nidky nezapamatuju tak na to rekl:Bylo to mno aaaa *15* *15* *15* Takze nwm holky a jeste tam rekl prej ze uz si nebudee hledat holku *15* asi mame smuluu *15* *15* *15* *15* *15* Tak se mejte hezky pa
  • mysak.kol

Re: čarodky

zítra je první máj, tak nevím, jestli má polovička nemá něco v plánu. *3*
  • nik011

ja pojedu mozna nekam s kamoskama, a ja sem tady every day ne jenom kdyz sou prazdniny bibi
  • lenicczka

no ja se tu urco v patek stavim ale nwm na jak dlouho bo nasi jsou doma a asi maj nejaky plany *9* *9* presne budemi chybetz vecer na osobnostech a jeste k tomu hlídám parchanty bo mam zaracha ale lepsi zarach ven než na komp *1* *9* *9* *9*
  • b.e.t.u.l.i

no zajimalo by me co on bude delat na carodky :) *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit