-
svátek
Víte kdo má dneska svátek..? *1* I když pravděpodobně jenom v českym kalendáři.. *1* ale to nevadí.. I tak všechno nejlepšíí.. <333 *3* -
Prý zapáchá
Nechci o něm někomu brát iluze,ale už
opakovaně se objevilo v tisku tvrzení
těch co s ním spolupracovali, že moc na
hygienu nedá a tudíž nešíří zrovna libou
vůni. Ale kdoví, třeba je to součástí
jeho image a najdou se tací, kterým
smrad nevadí. -
Re: Re: už
no to je super *15* a kdyz sem nebudes pravidelne chodit budu te bombardovat zpravama :D *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: achjo
dekuju... sem rada ze se vam to libilo *15* -
Re: už
*15* dobře ty...pstě borec vid *5* *15* -
tak to je good -
Re: Re: Re: Re: Re: Ahhhoooojjjjiiik:D
hh tak to je dobry mno! *15* *15* Hele dneska to musime rozjet uz na ostro *15* *15* uz jo! -
Re: Re: už
hh!...ctenar je tu!=D..hele od koho byla tamta knizka?.. *7* *15* -
supeeeer *3* *3* *3* -
už
tak už jsem registrován....spokojený *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: achjo
to si pis...holka ty to dotahnes s psanim daleko *3* pak si na me az budes velka spisovatelka vzpomen a posli mi podepsanou knizku *14* -
Re: Re: Re: Re: achjo
to sem strasne rada :) -
Re: Re: Re: achjo
no to je úžasný *14* *14* *14* vážně super !!! -
Re: Re: Re: Re: Re: New téma?
jasně, že nechcu abys vypadl !!! Konečně je tady normální kluk *4* a doufám, že se registruješ co nejdřív *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: achjo
diky *3* to je mily pochvala od takovyho znalce *15* diky :) no s tou cestinou.. nevim no .. nejsem na tom s ni zrovna nejlip .. ale sem rada ze se ti to libi :) -
Re: Re: Re: achjo
betuli to je skvělý text!!!!fakt...teda holka ohromila jsi me!!! *14* skvělý!!!ale dej si trochu pozor na spisovnou češtinu! ale jinak to nemá chybu!!!!! *3* -
Re: Re: achjo
ne tenhle.. http://stmivani.wz.cz/10-fanfiction-od-vas/temny-uplnek-1-ztrata/?PHPSESSID=15e65622a01e82e3f9f0ed22e50c5e66
promin nejako to zlobi -
jo v poho...jen se snaž co nejrychleji...já se už docela tesim...nemám totiz co cist *9* -
mel by to bejt tenhle odkaz http://stmivani.wz.cz/10-fanfiction -od-vas/temny-uplnek-1-ztrata/?PHPS ESSID=15e65622a01e82e3f9f0ed22e50c5 e66 -
Re: Re: Re: Re: Re: New téma?
dík že mě nepovazujes za dementa...dokážu si to pak najít sám, ale ten odkaz mi nefakčí *15* *15* heh....to bych byl první registrovaný borec u toho roberta že?! *15* *15* lol *15*