-
Re: Re: Re: Ahhhoooojjjjiiik:D
Mno ja nwm ja ti ted chvili nebudu takze do ty doby je tady nak zpracuj at se vzchopi!! *15* *15* -
Re: Re: Ahhhoooojjjjiiik:D
jooo SME TU ZASE *15* *15* ...tak coooo?:...dame to už konečně dohromady?? *15* no už by bylo na čase že? *5* ...takžeee napady plsky na to VIDEO *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: a co já?
Já nwm musim si ho nekdy precist! *15* *15*
No ne asi už asi 100x!..Strasne to zeru!! *15* *15* -
Re: a co já?
Tak to jen SOUHLASÍM!!! Mě je ještě víc a Robika MOC MOC!!Zbožnuji!!!!Je to kus chlapa!!! *14* -
film není tak dobrý jako kniha....ten film nebyl nic moc *15* viděla jsi Van Helsing? -
Hele deniskoo ja vim ze si to chces taky precit ale az po me *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* Ne dobry!..
jo a ja uz jsme Drakulu videla ne asi *15* ale knhu jsme jednou zacala cist v knihovne ale pak jsem musela jit *15* *15* a uz jsme ji nikdy zase nemela v ruce! *15* -
Re: Ahhhoooojjjjiiik:D
Heleee videjko se nam zase jaksi zastaviloo *15* *15* Takze lidii viziivam (o5) *15* *15* *15* VIDEOO *15* *15* chapete me tu vsichni? *15* *15* nejsem si jista jestli nemluvim jenom tak do zdi bo do ticha *15* *15* proto se mi ais mluvi tak dobre *15* *15* -
tak si přečtěte i pravýho Draculu *15* moc známá kniha, hlavně jako film a navíc první taková co se stala sepsaným příběhem a ne jen příběhy lidí, kteří se s upíry setkali....je to hodně dobré *3* -
Ahhhoooojjjjiiik:D
ahojik...tak koukam že se to tu začíná zase rozjíííždět....a toe dobře *15* byla tu takova menší pauzička žejo *15* *15* ale ted když se to tu zas rozjelo...tak co s tim videjkem ...vid Evy??? *15* *15* -
Vypada to zajimave hele!..
Akorat teda mohly dat enco lepsiho a ne cirkus ale kdo vi treba az si to prectu bude to tam spaovat!=D *15* *15* Tak diky hele! *15* a neznas jeste naky?treba o vlcich bp tak? *15* -
Re: Herec,nebo zpěvák?
ja si myslim že je lepší herec *3* , ale to neznamena že se mi nelíbí jeho hudba *15* ...jako zpěvak je taky úžasnej, krásně hraje na klavíír!!! *3* ...ale prostě jako herec je nejlepšííí!!!! *15* *14* -
no kluka kousne jeden upír, protože chce pomocníka, ale ten kluk koho kousne se odmítá naučit pít krev lidí a protože pije jen krev zvířat, tak je slabý a má brzo umřít. a ten upír co ho kousl ho přivede k cirkusu, kde jsou samý takový zvláštní bytosti a on si tam najde nejlepšího kamaráda hadího kluka....no a dál musíš číst *15* -
Re: Re: Re: Re: a co já?
jn toe pravda *15* naskytla se menší pauzička....! *15* ...ja si taky tu knížku chci přečííst *3* ...knížky o upírech sou bezva *15* *15* -
HH tak to ses dobrej a doufam ze ta kniha/y jséou dlouhy abyhc to mohla cist aspon 10hodin!!
Jo uz sjem se trochu informovala na netu *15* *15* a o cem to je tak zkracene ve dvouch vetach?..dcl me to zajima *7* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: ÁÁÁxD
sem s ní *15* já čtu hrozně moc, takže si to hrozně rád přečtu *15* -
Re: Re: Re: Re: a co já?
jo je docela dobrá, já se do toho tak začetl, že jsem to měl přečtený za dvě hodiny *15* jo a je víc dílů 1.je ten upírův pomocník a pak jsou další -
Re: Re: Re: Re: New téma?
no je mi líto, ale jo...ale neboj, dlouho vas otravovat nebudu *3* -
Re: Re: Re: New téma?
takže tady ještě občas budeš ? jupí! *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: a co já?
no tak mě taky neni už 12 *15* *15* ale o pět let víc *15* *15* *15* -
lidičky moc s vami souhlasim sice se mi rob líbí ale jsem ujetá na upíry a to už dlouho před stmíváním *15* *15* *15*