Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: a co já?

v tomhle ti zas budu oponovat ja... me se nikky moc nelibi *9* prijde mi nevim.. mozna to bude tim ze ji treba zavidim ze chodila s robem bo tak ale nevim no *4* jako rosalie mi prijde pekna ale v normalu ... nevim
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: ÁÁÁxD

no jasne ze se nektery najdou co budou radi.. ale nekterejm budes fakt chybet *9* mas takovy dobry nazory a tim ze si precet vsechny ctyri knizky jestli sem spravne pochopila *15* tak ses muj clovek :D *15*
  • Re: Re: Re: Re: Re: ÁÁÁxD

tak to dík...ste fajn holky *5* *3*
  • miss_cullen

to asi jo *15* *15* *15* *15* ale ne všichni *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: a co já?

no celkově ta nikky reed je sexy *14* *15* fakt moc pěkná...je to kus baby *15*
  • miss_cullen

Rosalie ? nj typickej kluk *15* *15* *15* *15* *15*

myslím, že pár lidí bude z mého odchodu rádo *15*

pravda, taky bych pár lidi zabil, ale nechtel bych aby mi do cesty vlezla rodina *15* no tak to já bych radši potkal rosalí *15* *14*
  • miss_cullen

jj, bude tady nuda *9*

no jako když se budu nudit, tak jo, ale jinak čas běží a je ho docela málo *15* ty jsi taky fajn, ale některé ty holky tady se teda dost přetvařují, necu jmenovat ani urážet, ale je to dost blbý *7*
  • b.e.t.u.l.i

no ja bych par lidi klidne sezrala... a s radosti *15* to by mi problem nedelalo.. jen potkat takovyho edwarda cullena
    *15*
  • b.e.t.u.l.i

myslim ze si celkem v poho a ze si rozumime... *15* bude tu bez tebe smutno a nuda... ale myslim ze to prezijem kdyz sem obcas zavitas *15*

MISS_CULLEN: PŘEČTI, ALE NENÍ TO ZASE TAK DOBRÝ JAKO STMÍVÁNÍ *15*
    BETULI: NO BEREŠ TO MOC OPTIMISTICKY *15* ŽE V KNÍŽCE POKAŽDÉ HLAVNÍ HRDINA JE NAKONEC HODNÝ A NEŽERE LIDI NEZNAMENÁ, ŽE TY BYS TO ZVLÁDLA *3*
  • miss_cullen

jj, upíři jsou nejlepší *14* *14* *14*

BETULI MĚ NIC NURAZÍ, TAKŽE SE NEMUSÍŠ BÁT NAPSAT MI SVŮJ NÁZOR *15* JAKO JÁ SEMSPÍŠ CHODÍM, KDYŽ SE NUDÍM A JELIKOŽ JSEM NACHCÍPANEJ A LEŽÍM DOMA, TAK SE NEDOSTANU MEZI LIDI *16* *16* *10* A JISTĚ VÍŠ JAKÝ TO JE LEŽET CELÝ DEN A NEMOCT NIC DĚLAT, JESTLI VÁM TO UDĚLÁ RADOST JÁ STEJNĚ HNED AŽ SE UZDRAVÍM Z TÉTO STRÁNKY VYPADNU *15* *15* *15*
  • b.e.t.u.l.i

jj upíři to je moje :) *3* strasne me fascinujou... tay bych byla upirem :)
  • miss_cullen

WOW! Tu si přečtu *3*

TAK JÁ TO MÁM PŘESNĚ NAOPAK:D...JEŠTĚ JE DOBRÁ KNÍŽKA ,,UPÍRŮV POMOCNÍK" JAK UŽ Z NÁZVU VYPLÍVÁ, JE TO O UPÍRECH A VLKODLACÍCH A VŠECH TĚHLECH POTVORÁCH *15* *15*
  • miss_cullen

mě taky takovýhle kecy taky pěkně se*ou *5* *5* *5* ale můj problém není Robert, ale postava kterou hraje - Edward *14* *14* *14* a to je snad ještě horší, protože je jenom z knížky *9* *9* *9*

NO FILMY NEJSOU JAKO KNIHY....TY JSOU MNOHEM LEPČÍ *15* JÁ MÁM PRÁVĚ PŘÍBĚHY O UPÍRECH TAKY RÁD... SICE VŠECHNY TYHLE KNÍŽKY JSOU JEN SMYŠLENÝ A UPLNÝ BLÁBOLY, ALE TEN KDO TO DOKÁŽE VYMYSLET JE PROSTĚ NĚKDO! *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit