Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miss_cullen

Re: Re: Re: Re: a co já?

Harry Potter je super *3* ale až po Twilight *14*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: ÁÁÁxD

tyhle keci uplne nenavidim... *7* pripadam si pak jako nejaka troska *9* a to nechci a snad nejsem *15* proste vim ze Rob je to nejkrasnejsi stvoreni jaky sem kdy videla a to mi zatim ke stesti staci :) *15* vim ze sem mozna uplnej blazen ... no ale snad to casem opadne :D promin nechci bejt nejaka vlezla nebo tak nejak ale to ze sem chodis tak casto o tobe taky neco vypovida... promin *15*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: a co já?

to sem necetla jen videla filmy ale uvazuju ze si koupim harryho 4... tam je cedric diggory :D *15* no twilight saga to je prvni co sem cetla a je i film :) strasne me to zaujalo... nejen hercema *15* strasne totiz ulitavam na upirech :D
  • Re: Re: Re: Re: Re: ÁÁÁxD

vsak si najdeš někoho lepšího než je on a pak na něj zapomeneš *3*
  • b.e.t.u.l.i

jj to je taky jedna z moznosti... bohuzel kruta ale zato pravdiva *9*
  • Re: Re: Re: a co já?

nejlepší je harry potter *15* a pán prstenu *15* *15* *15*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: a co já?

ja bych k tomu dodala ze jsou to ty 4 nejlepsi knizky jaky sem kdy cetla *15* ale zase muj nazor :)

nebo nezadaný *15* ***v dobrým***
  • Re: a co já?

jo přečetl...já čtu všechno, co se ve světě proslaví, abych zjistil, co na tom lidi tak láká a abych vedel o cem je rec...myslel sem, že je to blbost na druhou, ale neni to spatný, teda cetl jsem i lepsi veci, ale tohle se dá *15* no tak ses jedna z mála co jsou v mím věku no *3*
  • lidus5

a co já?

K tomu, že má fanynky jen ve věku 12-15 bych teda chtěla dodat, že nemá... *3* Mě je 19 a taky se počítám mezi fanynky! Jo a kevine, ty jsi vážně přečetl twilight sagu?? Ale nevylož si tu otázku špatně. *3*
  • b.e.t.u.l.i

jj jasne :) *15* ty 12-15 sou asi nejaktivnejsi :)

je mi 20 *15* zajímavý je, že má hlavně fanynky ve věku kolem 12-15let *15* *15*
  • b.e.t.u.l.i

14 trefil ses :D *15* njn takze 20-21 :)

jsem o dva roky mladši než ten tvůj miláček *15* *15* a vám je asi tak 12-16že? *15*
  • b.e.t.u.l.i

jj *15* jen nekomu nadeli pan buh vic a nekomu min... Robovi holt nadelil samou krasu :) *3* kolik ze ti je :)

no můj kámošum závidí, sice nevím co, ale beru to...já jediný co bych mu tak záviděl, tak krásný fanynky, ale jinak jako nic *15* *15* a že těch teda má *15* *15* ale jak už sem psal, každej jsme oryginál *15* *5*
  • b.e.t.u.l.i

to ja chapu ze ho nemas rad... takhle ale jinak *15* ja jen sem rada ze mu nefandej jen holky ale i kluci a to znamena ze je fakt dobrej.. *15* kdyz i kluci dokazou priznat ze je dobrej a jen nezavidej vis :)

betuli já ho nemám rád, jako holku *15* fůůj, ale v tom filmu je docela dobrej, ale jak už sem psal, tak buzna fakt nejsu *15* *15*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Omluva...

s tim autem :)
  • b.e.t.u.l.i

takze ty mas rad Roba :) *3* to je super ze ho maj radi i kluci :) ses muj clovek :) *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit