-
Re: Re: Re: a co já?
Juj tady to zacalo pekne zit *15* a to je dobre konecne!!..My ted mame mensi pauzu s Deni=D *15* *15*
Jo a ta kniha jak jsi riakl Kevine si prrectu vim nebude to jako Twilight saga ale kdyz rikas ze je to upirech trak to stejne bude dobry a kdyby ste jeste nekdo vedeli naky knihy o upirech a vlkodlacich piste zacala jsem strasne cist a to jsem driv vuebc nevzala knihu do ruky *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ÁÁÁxD
no uz mam 14. kapitolek *15* uverejnuju to na jedny strance... tak jestli chces dam ti adresu *3* -
Re: Re: a co já?
No tak to zírám... Jsem fakt nevěřila... A co lepšího si četl než twilight sagu? *1* -
Re: Re: Re: New téma?
Hele mas pravdu je skvelej zpevak i herec jenomze co si vybrat!?!..
A novy tema?..ja nwm to by chtelo aby zacal natacet nakej film kde bude mit hlavni roli kdzy nepocitam New Moon zejo jenomze tam nema hlavni roly!..
Nee fakt uz se nahadejte a je mi ejdno kdo se zacal hadat od toho tu ta diskuse fakt neni!!..plls -
Re: Re: New téma?
no tak ti radost aso neudelam, protože jsem začal brát antibiotika *15* *15* a já se hádat nezačal *4* -
nebo maji přítele *15* -
tak jak to napises chci si to hned precist *15* !!!!! -
Re: Re: Re: Re: Re: a co já?
ne mě se teda nelíbí vychrtliny jako je ta bella...vypadá jak nějaka fetacka...jasne ze se mi nelibi uplny tlustozky, ale ty co maji nejaky tvray:D -
Re: Herec,nebo zpěvák?
marně se snažím sehnat třeba little Ashese, nebo jiný jeho film, ale bez úspěchu. máš doma něco, co by si mohla poslat? Jinak s tebou souhlasím na 100% -
mě je 23 a jsem taky fanynka! znám i starší, tomu věř! *16* -
Herec,nebo zpěvák?
Nevim jestli je lepší jako herec,nebo zpěvák.Dobře hraje na kytaru a styl hudby co má je ....uklidnující,příjemná.Ale na druhou stranu,do svých rolí se umí skvěle vžít.
Co myslíte?U herectví neberte v úvahu jen twilight...teda pokud je tu někdo kdo vyděl i jiny filmy než HP,nebo Twilight. *5* -
Re: New téma?
To by vubec nebylo špatny.Nějak si nepřipadám jak na diskusi Roberta...spíš na seznamce... *3* Nebo na forum : Kdo má lepší názor. Takovy stupidní dětsky hádky tu nikoho nezajímají..od toho ta diskuse není..Mě tady kevinova přítomnost nevadí...až se uzdraví,bude tu klid *15* Ale aspon sem se tady zasmála *15* -
Mě je tky 19,takže není jedna z mála...myslím si že lidí v tomhle věku je dost,jeno nemají potřebu chodit na takovy diskuse,atd... *3* -
to sem nevedela ze klukum se libej takovy ,,oblejsi´´ *4* jako jo ona je pekna ale bella (kristen´)mi prijde hezci... *4* -
moje slova.. kdyz byla clovek bylo to lepsi.. ale i tak to bylo super... *15* jen me prislo uplne strasne frustrujici jak je na konci napsany KONEC... z toho jsem nemohla.. *9* vedela jsem totiz hned ze to znamena ze uz pokracovat nebude... nemohla jsem se s tim vyrovnat a tak jsem sama zacALA psat pokracovani :( *4* *9* -
New téma?
Chtělo by to nějaký nový téma lidi !!! Ať se tady ta diskuze pěkně rozroste *3* -
jo přečetl, ale jak se bella stala upírkou už to nebylo tak dobrý *9* to mě už moc nebavilo....heh a dík no *15* -
jo to sou -
já mám Nikki ráda *4* je to super herečka *3* -
můj taky *15* *15* *15* *15*