Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • b.e.t.u.l.i

Re: achjo

promin este se mrknu.. promin
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: New téma?

j snad se ti to bude libit a kdyz jo.. muzu ti poslat i dalsi odkazy nebo si to tam muzes najit sam :) myslim ze to tak slozity neni :) *15* jo a zaregistruj se .. brzy :D
  • achjo

betuli urco je to ta ten odkaz? me se tam zobrazuje že soubor nelze najít :'(
  • Re: Re: Re: Re: Re: New téma?

no tak já se možná někdy zaregistruju betuli *3* hej moc dík, já si to hned přečtu *14* *1*
  • b.e.t.u.l.i

ne bud tu.. *9* vis co me stve.. jelikoz tu nejses zaregistrovanej tak ti nemuzu poslat zpravu kdykoli a nemam jistotu ze si ji prectes... *15* jinak sem ti tam dala ten odkaz.. ale myslim ze to je az na 3 strance celkem se to posunulo...
  • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: a co já?

Mnoo ty tri upirky jsou dost sexy mnoo *15* *15* *15* Tak ybch chtel atakhle vypadat!! *15* *15*
    ale tak jako Van byl tak yodst sexyyyy *15* *15* *15*
  • bellinka

Re: Re: Re: Re: Ahhhoooojjjjiiik:D

No tak ted uz asi ne kdyz tu ani ejdna nejsme *15* *15*
  • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: Ahhhoooojjjjiiik:D

sry Evíííčku *15* nějak sem se zasekla *15* hledala sem ten blbej fejton na češtinu:D....taaak co bude? *15*
  • Re: Re: Re: Re: Re: a co já?

tak je i kniha:D a ta je dost dobrá:D a já ten film taky žeru *3* hlavně ty tři upírky *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: New téma?

co? chceš abych vypadl hned?! *15* *15* *15*
  • bellinka

Re: Re: ohio

kamoska mi neco rikala ale teda abych se priznala uz si nepamatuju co= *15* *15* *9*
  • miss_cullen

Re: ohio

já teda nevím nic *9*
  • miss_cullen

Re: Herec,nebo zpěvák?

100% herec *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • miss_cullen

*9* *9* *9*
  • b.e.t.u.l.i

ohio

vite nekdo neco o tom filmu ohio ve kterym ma mit Rob hlavni roli? *7*
  • bellinka

Re: Re: Re: Re: Ahhhoooojjjjiiik:D

Ty woe tak kde to vazne jsme zpatky aono ho*** *15* *15* *15* Tak delejtee!..Ja uz se do tho chci pustiit *15* *15*
  • macenkai

Re: Re: Herec,nebo zpěvák?

Na poslání...nevím,jestli něco mám,ona to stahovala ségra,takže nevím,jestli mám něco ajik v pc...ale to little ashles .. to sem zrovna neviděla...Dělám na stažení...ale je to straaaaaaaašně pomaly. *9* *3*
  • macenkai

Re: Re: Re: New téma?

Tak tos mě asik špatně pochopil...mě radost dělat nemusíš ... Mojí osobě nevadí,že tady jsi.Ale když už tady seš,tak se zapoj jako my všichni do diskuse...Ptz jinak je tahle osobnost na osobnostech uplně zbytečně!
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: ÁÁÁxD

takze tady je ten odkaz :)http://stmivani.wz.cz/10-fanficti on-od-vas/temny-uplnek-1-ztrata/?PH PSESSID=bcaeaf7d7347024df507a783df3 fe4fd
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: ÁÁÁxD

dam sem odkaz na prvni j *3* a jestli se ti to bude libit klidne ti poslu i na dalsi :) *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit