Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • keeta

Re: chceme video!

Tak to se mi ulevilo!!! *1* Víš jak mi bylo najednou blbě,kdyby ho měli zavřít??Radši ani nemyslet *3*
  • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: chceme video!

ne neboj...Rob nemá žadnej soud!!!!!!! *13* ....toe takova kravina ...mezi mnou a bellinkou....toe takova sranda to vůbec neřeš *4* sry že sme tě takle vystrašili *4*
  • keeta

Re: Re: Re: Re: chceme video!

jakej soud????S Robem??Možná sem úplně vedle...slyšela sem o Robertovi hodně ale tohle ne........ *9*
  • deniska-l

tjn...nesmíme zapomenout!!!!! *15* *14*
  • bellinka

je to hrozny kdyz se tady skoro nikdo nezapoji !:(..zamrzi to!.. *9* *9*
    No to uz byhc ti taky neodpustila predtim uz jsme zmeskaly 10tidennni tohle uz by yblo fakt moooc! *9* *15* *15*
  • deniska-l

ja taky ...proste chci *15* ...je tak to sem si oddychla...!!! *4* bych si neodpustila *15* *15* *14*
  • bellinka

to video me sere ale ja ho ciii *9* *9* jo nas soud uz se to blizi pripravuj see! *15* neee nase vyrosi jeste nee az za dva dny! *15* *14*
  • deniska-l

Re: Re: Re: Re: chceme video!

no vypada to beznadějně vid? *9* *7* aaajo náš soud jako ja na něj zapomněla:( *9* ja sem ale hloupa...měla bych se začít připravovat....a hele jako naše výročí zž asi taky bylo vid *7* ....teda nějak sme mimo *15* *15* *15*
  • bellinka

Re: Re: Re: chceme video!

No ja se prave ze obavam ze se nam to nikd ynepodari!:( *9* *9*
    To teda takovy napady co mame my jsou k nezaplaceni!..a to se nam kurna jeste blyzí ten soud s Robem!:(:(
  • deniska-l

Re: Re: chceme video!

njn..určo to není naše chyba *4* ...nwm jestli se nam to vůbec nekdy podaří zrealizovat... *7* no doufam že ju *4* *15* ...no koukam že naše napady sou na vysoke úrovni!!!! *3*
  • bellinka

Re: chceme video!

prave takze to neni jenom nase chyba ze se nic nedela musi ady taky par lidi se zapojit jinak se na to muzem jako vy**** *9* *9* No ty woe ja a napady ja vymyslela akorat to Ahoj nadseni fandove Stmívání... a to je ais tak vse co jsme schopna vymyslet *15* *15* coz jako uprime je nic *15*
  • deniska-l

chceme video!

jo to ja taky:(... *3* ae furt o tom tady kecáme a nikdo se nechytá *9* ...tak co budem dělat??? *9* mě došly napady ( ne že bych vůbec nějaky měla *15* *15* )... *5*
  • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: kráása

no to jo!..a vsadim se ze ty co jsou u kristen jsou stejny a kdyby ne tak by jich bylo jeste vic *15* *15*
    No uz me to se** jako ja uz ci video!:( *9* *9* chci se na co koukat az se budu nudit *9*
  • deniska-l

no má přes 2200 fanoušků a kdyby každej napsal přání tak by to bylo přes 5000 pač ted už má 3000 *3* ...by sme každymu mohli napsat vzkaz *15* ...tyoo to by bylo vostry:D *5* ...noo nwm seklo se to *9* ..co budeme dělat??? *3* *14* *14* *14* *14* *14*
  • bellinka

No to si pis *15* *15* sice tady 5000 fanousku nema ale kdyby se pridali i neregistrovany tak urcite!=D *15* *15* *15* a tak me napada jak pohnem s tim videem? *7* *7* *9*
  • deniska-l

Roba chtěj skoro všichni *9* *14* ...ach jo ....asi ho jako darek nedostanem *15* *15* njn co se da dělat *4* ...noo 5000 určo nedame ....narozky se už blíži *15* *14* co tu podniknem???...tyyo tady bude určo takovejch přání *14* *14* *15* ...kdyby mu každej fanoušek napsal všechno nejlepší tak mame 5000 určitě *15* *15* *15* *4*
  • bellinka

jaaa ho chciiiii taky aleee co s tim udelame? *15* *15* *15* Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii3001 sice to asi do jeho narozek do tech 5000 asi nedame no ale stejne je to uspech!!! *15* *3*
  • deniska-l

jeee tak takovej darek bych si nechala líbit *15* *14* bych z toho měla určo infarkt kdybych ho měla doma *15* ježiš bych di ho ani neužila *15* *3* ja ho ciiiiii:D *15* *14*
  • bellinka

achjo ja ho chcii....domuuuu! *14* *14* asi si ho budu prat k Vanocum a nebo orvnou k narozkam *15* *15* a rodice mi ho pste budou muset udelat cokoliv aby mi ho privezli *15* *15* *15* *LOL* *15* *15* *15*
  • deniska-l

joo ta fotka je prostě nejlepšííííí!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit