Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nic moc

mně se teda moc nelíbí *9*
  • Re: Re: Re: Re: :(

alespon nekdo, kdo ví že krása není všechno! ale upřímně on taky není nejhezčí! já jsem teda na holky, ale myslím, že on není nic extra
  • Re: Re: Re: Re: Re: chjo

a já svůj názor říkám! já vám váš taky neberu, tak se do mě neserte! jo a mužatka fakt nejsu *15* a nevím co bych jako záviděl *15* každej sme jinej a každej sme originál
  • miss_cullen

Re: je to pako

souhlasím *4* *3* *4*
  • miss_cullen

Re: ANKETA

všechno *14* *14* *14*
  • mysak.kol

je to pako

kašlete na něj, na blba, kdo ví, jestli je to fakt kluk a ne jen nějaká mužatka, co se snaží, aby s ní někdo komunikoval. ignorujte to. My víme své. *3* *3* *3*
  • macenkai

Re: Re: Re: :(

Ale to většinou nestačí ...
  • macenkai

Re: Re: Re: Re: chjo

Ale tj tak vždycky ... podle mě si to bereš moc osobně.Tohle je uplně zbytečná debata .... každej má svuj názor a měl by si za ním stát! *3*
  • Re: Re: Re: ANKETA

ale prosímtě *15*
  • nik011

Re: Re: ANKETA

pro tebe urcite ne
  • Re: Re: Re: chjo

no vidíš...máš svůj názor, taky ti ho neberu a myslím, že máš v i v nečem pravdu *3*
  • Re: Re: Re: chjo

dostatečně....jen mě prostě štve, jak fanynky za každou cenu brání slavného člověka a berou názor někomu kdo je podle nich nic
  • rebus

Re: Re: chjo

No možná nás ne. Ale jeho jo... a nvm proč dyž ty o něm taky nic nvš!!.. A my netvrdíme, že víme jakej je víš my jsme holky jednoduchý bytosti .. nám stačí, že dobře vypadá *15* ... asi tak nějak to myslíš že?.. NJ asi to tak bude ale prostě takoví jsme no
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: chjo

by me zajimalo kolik ti je ze mas tak moudry nzory...
  • nik011

Re: ANKETA

Patty je jeho pes ale neva
  • Re: chjo

a jako čím? já jenom odepisuju:D já říkám svůj názor a vám se nelíbí...mě se zase nelíbí ten váš! a taky vás proto neurážím!to není fér!!!!
  • rebus

chjo

Už to začíná bejt nudný. I když on se asi celkem baví
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: :(

ne to nevim jakej je *4* ale vim ze je peknej ... vis :)
  • Re: :(

ty to víš? *15*
  • b.e.t.u.l.i

:(

Prosim lidicky *3* neurazejte Roba kdyz ani nevite jakej je ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit