-
Re: Re: Re: Re: Re: ANKETA
to bude tím betuli...žárlím....teď ani vlastně nevím na co víc...jestli na jeho ,,krásu" nebo ty jeho fanynky *15* ne promiň fakt nežárlím...jsem chlap a ti nežárlí *15* -
to bude tím betuli...žárlím....teď ani vlastně nevím na co víc...jestli na jeho ,,krásu" nebo ty jeho fanynky *15* ne promiň fakt nežárlím...jsem chlap a ti nežárlí *15* -
uz tady jeden takovej byl co zarlil *15* a pak to uznal :) nj Rob je proste neodolatelnej a nekery kluci to neumej zkousnout... -
jo no hrozně moc:D ani nevím čoveče co:D já jsem rád jaký jsem...a nikdy nepíšu o osobě kterou neznám, že ji miluju....nemám to za potřebí *15* ale to je beznadějný vám to psít....vy akorát člověka nenecháte říct svůj názor!!pak neobstojíte ani u normal. kluka -
Re: Re: Re: Re: ANKETA
žeby tady na něj někdo žárlil ?? Co Kévo ?? *15* -
Re: Re: Re: ANKETA
brrrrrrrr *9* *9* -
Re: Re: ANKETA
jasne ze vsechno *15* *4* a usmev ten ma skvelej:) hmm.... *3* -
Re: ANKETA
a nabídku ,,nic" tam nemáš???? *13* -
ANKETA
Co myslíte, že je na Pattym nejvíc sexy?
a)tělo
b)vlasy
c)úsměv
d)všechno xD -
Re: Re: film
jj to máš teda pravdu *15* ale je tam rob no a toje hlavní :D...ten film je i tady na osobnostech a jeho fanklub je 33 dobry ne? *15* *15* ten film byll na 2 části....a tohle byla ta druha *9* ach jo *15* *15* -
Re: Re: OMG XD
No já teda doufám, že TH tam nebudou vůbec *1* -
Re: Re: film
mysim ze uz to nedavaj *9* achjoo :( -
Re: film
je to sice traparna ale kdo by se na to nekoukal kdyz tam hraje Rob*muck* -
Re: film
nj diky ti -
film
tyyyyo.....na ČT2 je nějakej filmík s robem *15* ...Království prstenu bo co *15* mi říkal bratr....ale má divny vlasy teda *15* *15* *5* -
fanklub
*3* Robův fanklub nám roste docela rychle co říkate???...už má 2152 *15* to e supeeeeeeeeeeeeeeer *15* akorat tady se to nějak šprajclo *9* tak snad to zas rozjedem *15* -
Re: OMG XD
třeba TH udělají písničku přímo pro NM. no a nebude tak blbá. možná nás překvapí, když to dostanou, ale snad už tu titulní písničku má Avril. tak nevím. nebo budou TH jen krátce v nějakém závěru -
Re: Re: Video
nemuselo a asi ani nebylo, kdyby byla s Robertem. to bych její kůži brala všema deseti. -
Re: Re: Re: sraz
jistěže jet do Prahy *15* jinak se nesejdeme v takovém počtu, v jakým bychom se jinak sešli.
hele, kolik nás tam vůbec bude? bude tam někdo *7* *7* -
Re: Re: Re: Re: Re: inTouch
Já sem slyšela...a kdesy četla,že tam Roba chtějí dát víc,aby to mělo dobrou sledovanost...Že by tam byl i jeho pohled věci...takže by tam asik bylo to,co dělá bez Belly.