-
Re: Re: Re: Re: Re: hey
*15* *15* jasný no *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: hey
joo ja si myslim taky že tak dlouhy by to stačilo, jako že by jsme řekli jen to nejzákladnější *4* ale jako musime se nějak domluvit jak začnem...! *3* -
Re: Re: Re: Re: hey
To bych taky brala no *14* Ale to už by se 30 nedožil. Bych ho rozmačkala *15* -
Re: Re: Re: Re: hey
No... ono to je celkem jedno. Šlo by to udělat třeba i v 5 a různě to video prostřídat a vystříhat atd. A jak bude dlouhý..? Já myslela tak minutu..dvě ale pak tady někdo řikal, že by to měl bejt delší text tak nwm. Já osobně myslela, že by ten text obsahoval jenom to lákadlo pro fan aby si o Robovi začli zjišťovat něco víc nebo zjistili, že tady je super fanklub do kterýho se můžou přidat. -
Re: Re: Re: hey
snad :) doufam ze do 3O se s nim stihnu potkat *15* a vyfotit se s nim :) -
Re: Re: hey
I ve 30 bude tak roztomilej a úžasnej jak je teď *3* -
Re: Re: Re: hey
jo te pravda to bude asi horšííí....a kolik si mysliš že by nas tak mělo bejt??? *5* -
Re: Re: sraz
joo ja si dělám soukromej v Kolíne *15* *15* pač prej za mnou nikdo nepřijede *15* *15* njn co můůžu dělat *15* jet do prahy *5* *15* -
Re: Re: hey
To bude celkem v klidu xD Spíš kontaktovat všechny lidi. -
Re: hey
noo *15* vypada to tak *15* *15* no jako ja nwm nějak se to tu seklo *9* musime hlavně vymyslet co tam budem říkat *3* -
Re: hey
no jasne :D *15* doufam ze tolik mu nikdy nebude.. ze se najde nejakej Carlisle a promeni ho v upira :D *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: diskuse
ooo ja ti taky děkujiii *15* viim ne ?:D..můj status je fakt luxusní..teda hlavně první věička *15* *5* -
hey
Hey bláázni! Co to videjko pořád *15* Se k tomu dostanem až Rob bude slavit 30 nee *15* -
Re: sraz
Já jsem až z Litvajzu xD Asi si udělám sraz pro sebe a pro ty co znám a maj rádi Roba (: -
Hradec
tak ja teda nevim *15* kolik vas je tady z hradce :) *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj
on je krasnej, talentovanej *15* slavnej *15* bohatej a vsichni po nem silej takze ta nejlepsi kombinace :) *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: diskuse
oooooooo opravdu dekuji dekuji *15* *15* *15* je to tak hezky jako tvuj status *15* *15* *14* -
Re: Re: Re: Re: Ahoj
*3* joo u mě je to tak nějak podobně *15* prostě Rob je nejjjj *15* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: sraz
Zejo pste Praha Praha Praha *15* *15* *15* *15* *15* a KONEC *15* *15* -
Re: Re: Re: Ahoj
Rob ma u me 1-100 misto :D *15* pred nej nikdo nemuze a do prvni stovky se taky nikdo nevejde :D *3*