Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mysak.kol

Re: Re: Mensi dotaz

jsem asi mimo. o co jde?! *7*
  • deniska-l

Re: Re: Re: Mensi dotaz

promííííííííííííííí
  • bellinka

Re: Re: Mensi dotaz

Ty woe nezabijej me porad *15* *15* uz od prvniho dne naseho pevneho,silneho a cistliveho vztahu tak me porad zabijis takhle tu moc dlouho nevydrzim jakoo! *15* *15* *15* Joo mno jasny dem vymyslet!..ehm *15* *15* Takze ja ybhc tam treba reklaa! *15* *15* treba mohlo by tam byt Ahoj nadseni fandova Stmívání nebo nec takovyho *15* *15* a dal ja nwm co tam rict abyto nebylo zase az tak slusny vis co?! *15* *15*
  • deniska-l

Re: Mensi dotaz

jasny že je to čerstvy *15* jako 13 dní *15* ale naše pouto je silny *15* jj jako první by se mělo fakt rozmyslet co se vůbec bude říkat no *15* taaaak dem vymejšlet ne???...HOLKY PODTE VYMEJŠLEET!!!!! *15* AT MŮŽEME ZAČÍÍÍÍT!!! *14*
  • bellinka

Mensi dotaz

JJ!...citlive teema!=D..je to jeste cerstve§=D=D *15* *15* *15* ty woe tak to je moc! *15* *15* zabijis me! *15* *15* Mnoo hele jako ja uz jsem tady vyzívala nekolikrat at to nedko rojede poradne!..nejdirv by se melo rozmyslet co se tam bude rikad!..to by melo byt hlavni jakoo!! *15* *7* *14*
  • mysak.kol

Re: Re: Hlasujte pro Roberta!

přečůrala jsem je, hlasovala jsem ještě z jiného počítače. ono to jde. *3*
  • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Hlasujte pro Roberta!

jaktooo *7* smaž si tu mezeru v tom odkazu (kol o)...a mělo by ti to jit *3*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Hlasujte pro Roberta!

ja sem to tam nenasla *7*
  • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: tak (:

jasny že vim jak to myslííš *15* jj neměly by sme to uspěchat je to přece jenom citlive tema *15* *15* každopádně toe nejlepší vztah *15* *15* a na to videiko se děsne těšííííím *3* kdo to začne?? *5*
  • erikaa

Re: Re: kniha

no super to je hlásků snad se tam dostanem *15* *15*
  • erikaa

Re: Re: Hlasujte pro Roberta!

jdu hlasovat *1* *1*
  • bellinka

ty woe!...teprve 13dni se zname joo nesmime to uspechat!! *15* *15* Mno chapes nee? *15* pset nejlepsi vztah *15* Ty viis jak to myslim!... *15* *15* Jo ja se taky uuplne tesim jak to bdue dokonaly! *15* mno aby nee kdxyz tam budou fanynky Robiiho!! *15* *15*
  • deniska-l

Re: Re: Re: Re: tak (:

jasny že se těšííím *15* a na naše 30ti denní vyročí strašně moooc *15* *15* *15* přesně NO COMENT *15* ale až to bude hotovy bude to sůpa *15*
  • bellinka

Re: Re: Re: tak (:

Ty se taky piorad na vsechno tesis *15* *15* Mno tak ale výročí No coment *15* *15* Nee ja vim ja se taky tesim azto budem mit hlavne hotovy a fandove se sem jenom pohrnou!=D *15* *15*
  • deniska-l

Re: Hlasujte pro Roberta!

tak už sem hlasovala..ale je fakt blbý že nevede:-(...ale tak snad pro něj bude někdo ještě hlasovat *3* *15* *15* *15*
  • deniska-l

Re: Re: Re: Re: tak (:

*15* *15* jj já ti rozumim(tak toe jasný vid) *15* ...bude to super už se těšííííím!!! *14*
  • deniska-l

Re: Re: tak (:

jj naprosto souhlasiiim... *15* s tim emailem je to super nápad!!! *3* už se těšim až to budeme mit hotovy *15*
  • bellinka

Mno vzdyt joo!..jenomze co ty vis kolik nas bude!..jako sice to nevypada ze nas bude nak hodne jo ale kdyz si to tak sectes ja nwm tak zhruba by nas mohlo bejt tak co to tak nak pocitam zhruba o kterejch vim je 8 holek a myslim ze byhc jich nasla jeste vic aby se pridali !!..tak jako ja nwm mno! *7* *7* *7*
  • mysak.kol

Re: Hlasujte pro Roberta!

tak je to tam. můj hlásek, ale mrzí mě, že to prohrává. ta emma mě štve. musí hlasovat víc lidí, aby to Rob vyhrál. HLASUJTE!!!
  • miss_cullen

Hlasujte pro Roberta!

http://stmivani7.blog.cz/0904/6-kol o-sonc

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit