-
Re: Re: Re: Re: piráti z karibiku 4
mno ja nerikam ze Zac se tam hodi vic nez Rob !..ale rikam jako ze i tak tam klidne mohl jit nidko jinje nez Rob -
Re: Re: Re: Otázka
Jasny treba To Roam,I'll by your lover to,Broke a Stray Dog to jsou dalsi co ma od nej!.. *14* *15* *5* *14* -
Re: náramek
mě to nejde najít *7* *9* *4* -
Re: Re: Re: piráti z karibiku 4
no to snad ne !!!!!!!! zac se na to vůbec nehodí Robert by se tam hodil líp alespon že v Ohiu ho Rob strčil do kapsi *5* *5* -
Re: Re: Otázka
jo jasně že je zpěvák, napíšete mi pls nějaky jeho pisničky ja mám akorát never think a ta je perfektní sice na ty pomalý moc nejsem ale tady ta je suprová *1* *1* *1* -
Re: dekujiiii
joo koukala jsem dneska sem si ho koupila *15* *15* -
Vysvětlení
Nee jako takhle!!=D *15* Kazdej doma kdekoliv natoci svoje video kd etma bude neco rikad..pak se daj ty videa k sobe a mezi ne ty fotky naky a v pozadi ta pisnicka!.. *15* *15* Asi tak!.. -
Re: Re: Re: Re: Re: Malej Dotaz
jako klidně já, ale jak to chceš udělat??? jako jak natočit a kdy a kde *15* -
Re: Otázka
Jkao to se ptas jestli Rob je zpevak? *5* *15* -
Re: Re: Re: Re: Malej Dotaz
JOOO mno je to tady rikali/ji vsichni ale nak se nic nedeje!..=D...Potrebovai bychom neooho kdo to cel orzjede!!=DKdo se nabýzi? *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: piráti z karibiku 4
Mnooo on sice Zac je peknej ale hezci nez Rob nenii!..a kdyz uz teda vybirali mezi nima dvema tak bych urcite brala spis Roberta hodi se na to vic Zac je moc upravenej a to piradi teda fakt nejsou!!=D *15* *15* Ale jinak bych na to dala nekoho jinyho!... *15* -
Re: Re: Re: Malej Dotaz
aha *15* dobrý nápad *3* -
Re: Re: Malej Dotaz
Mnoo hodne zkracene pste chceme udelat video kde kazdej kdo s ebude chtit zapojit rekne enco o Stmívání pste vsechno se se toho tyka!..mezi to dame par fotek a v pozadi bude hrat piosnicka od Roba!!..
A je to kvuyl tomu aby jsme privolaly dalsi fandy!:)..pak by jsme to daly treba na youtobe to se jeste nwm nejdriv se to musi udelat a hlav epripravit zejo! -
Re: Re: Malej Dotaz
Mno jaa vim ze ses pro tady bylo docla dost holek pro ale ak se to zaseklo!=D=D *7* *9* *9* -
dekujiiii
anoo Rob vyhral prvni misto v bravu jako herec,jako kdo jinej by to vyhrat mel ze. he is the best love love love love love love -
Re: piráti z karibiku 4
jo to vim mno ,jako nechapu jak mohli vybrat zaca -
Re: piráti z karibiku 4
Jo to wm ale tu roli dali zacovi!!a zac není hnusouun '!!! *16* *10* -
promiň, ale to si nemyslím....mně se zac vůbec nelíbí...je takovej ženskej a nosí make-up a řasenku *9* to není chlap -
Re: Re: Re: Re: nevím
na jakejch fotkach -
no jako rob je krásnej, ale taky se tam nehodí.....jako johny je úplně jinej než oba dva *3* ale rozhodně lepší než zac je....to na 100% *15*