Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: nevím

doufam ze se to nestane a pokud jo tak doufam ze ta stastna budu ja... *15*
  • lenkaaaaa

Re: Re: Re: písničky od roba

jo má dobrý písničky,ale moc se m nelíbí ta, kterou dali do stmívání *9* ta je taková divná, ale on zpívá dobře *5*
  • lenkaaaaa

betuli jednou budeš muset skočit z okna až Rob někoho požádá o ruku *15* *1*
  • mysak.kol

Re: Re: Re: nevím

tak pak dej echo. samotnou mě to zajímá.
  • erikaa

topdivka

Máte někdo topdivku jsou tam nějaký články a fotky Roba !!!! a taky o tom novym filmu ohio a anketa o nejžavějšího herce nebo tak nějak *14* *14* *3* *15*
  • nik011

to stephanie neni no ta ma vetsi pusu aspon myslim. so bi
  • nik011

Re: Re: nevím

mozna, to sem si taky chvili myslela no ale nevm du to zjistit
  • erikaa

Re: Re: písničky od roba

ja znam akorát never think mužete mi pls napsat jména nějakejch jeho dalších písniček *7* *7* *7* *4* *4*
  • hannahmiley

Re: HOVNO

Ty krávo!On je dobrej zato Ty debilové Jonas Brothers jsou jak gayovéa le Roberta nech na pokoji ty čůzo jedna? *16* *16*
  • mysak.kol

víc sexu??

prosím vás, nevíte, kde najdu trochu víc odvážné Robovi fotečky? občas na ty intimnější narazím, ale kde ste k nim přišli? prosííííííím, písněte mi na vzkazník, nebo i sem. prosím prosím, prosím...
  • mysak.kol

Re: písničky od roba

třeba Never think. dali jí i do stmívání, a taky tu druhou, kterou si nepamatuju názvem, ale je hraje v pozadí, když Edward saje krev z Belliny ruky. ta never think hraje v restauraci. líbí se mi víc.
  • mysak.kol

prosím

lidičky, prosím vás, může mi někdo říct, jestli mají ty obaly na knihách nějaký podtext? nebo je to náhoda? myslím tím to jablko na stmívání, bílá kytka na novým měsíci, rudá stuha na zatmění a šachy na rozbřesku. nevíte někdo víc než já? dlouho jsem na to koukala, ale sama mám ty knihy ztažené z netu, takže až nedávno jsem viděla ty jejich titulní stránky. Díky předem.
  • mysak.kol

Re: nevím

nemůže to být Stephanie? podobu tam trochu vidím. *7*
  • leila00

Re: nevím

Na 100% na fotkách má představovat upírku a asi to má být i ta pointa... nevim sice jak je ten shoot starej ale myslim, že to prostě bude jen nějaká modelka, která měla to štěstí a vybrali si ji k Robovi.
  • b.e.t.u.l.i

jestli je to jeho holka *9* skakam z okna :(
  • erikaa

ja nevim ale na ty prvni fotce mi připomíná upíra *1* *1* *1* snad to neni jeho holka *15* *15* *15*
  • deniska-l

Re: Re: Re: Re: nevím

mě taky ...koukala sem na ni ale vůbec mi není povědomá... *7*
  • bellinka

Jooo to me taky!.. *7* *7* *7*
  • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: písničky od roba

Jo ja mam tayk par pisnicek od Roba ale nikdy jsme zadnou v radiu neslysela ani se nidky nikde nezminili!! *15* *7* *9* *9*
  • erikaa

Re: Re: Re: Re: písničky od roba

a mě to radio zase nejde pustit vůbec *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit