-
Re: Re: :)
Jestli ho chces tak si ho mužeš nehat natisknout v naky firmě co to děla *1* *1* ja ho mam prez tetu ale inak to delaj skoro vsude *5* *3* -
Re: :)
hh tak to sorry ale ono to do kratkyho textu moc nejde popsat!=D -
ReKellan lutz
lidičky plsky přidejte si do fanklubu kellana lutze(emmeta cullena) moc plosííím *14* -
Re: Re: :)
ahojky odkat máš to triko? *7* -
ahojda ty máš triko s robertem???? nebo jako si ho ceš objendat?? *7* -
tak to všechno nejepší ja už triko mám a když sem ho dostala tak sem z toho byla uplně hotová *1* *1* *1* jakou fotku sis vybrala ????? -
Re: Re: ...
ja už hlasovala pro všechny čtyři díli musí se prostě umístit *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: (:
To mas pravdu!:(..hele lidi a necete spolecne dat treba i video pro Kristen?..bude mit ve ctvrtek narozky!..teda ja nwm nemaji tu enkdo z vas rad?..ja ji mam rada!.. *7* *7* -
:)
uz se tesim na jeho narozky *3* chystam se totiz objednat si triko s nim a na jeho narozky v nem chci vyjit :) ... mozna by bylo lepsi kdyby par let nestarnul *1* ale musime to pak nejak oslavit... a to s tim videem je super napad i kdyz to moc nechapu... naposled sem tu byla vcera rano... a moc me neba cist si to vsechno -
Re: Re: (:
Je to škoda ): Kdyby byli všichni trochu aktivnější tak se to video mohlo udělat o velikonoční prázdky. -
Re: Re: Re: Fotky
noo to video...fakt to tu vázne = váznou i napadyy *9* takže zatim nic novyho *9* ...ja ty fotky taky zkusim ju *15* -
Re: (:
zatim ne mnoo!:( -
Re: Re: Re: Fotky
Mno hele video jako zatim mno nak mno!..nak se nidko nevyjadrije!!:( -
(:
Tak zatim žádný new nápady na video co ): -
Re: ...
jooo třeba Rob *1* to bych se asi zbláznila *15* -
Re: Re: Fotky
tak to bude supeeer ponevadž to tu trošku vázne ... už jsem tam dala 3 fotky tak uvidíme jestli se tam ukážou nebo ne *4* ale jestli jo tak to bude goood *14* a co to video? *7* *14* -
Re: Re: Fotky
Vsichni jsou dokonalost sama=D...Taky bych chtela *1* *7* -
Re: Fotky
jj toe fajn nááápad ...mohli by sme dát i ke Kristen *5* *3* ...určo nějaky přidam, ale stava se mi že když přidávám fotky ... prostě se tam neukážou *9* ..nwm proč *13* ...ale zkusim to pač fotek s robem mám hooooodne a o jeho dokonalost se ráda podělím *15* *15* *15* ale to tady asi všichni *14* *15* -
Fotky
čusek hele mě napadlo že by jsme tady robovi mohli dát co nejfíce jeho sobních fotek *14* at má více stránek a moc prosím aby jste je dali třeba aji na kellana lutze (emmeta cullena) ... *14* -
Re: Re: Re: bozee
ale to sme nerekla proste nevim že tu mas nejvic kecu a pak ete napises ze tu budes kazdy den tak jako kdyz te to tu nudi..tak jenom to nechapu.. *5*