-
Re: Re: Re: Re: Re: popcorn
jen sem cetla ze ma fobii z fanousku *15* si pomoh kdyz je slavnej... ale kdyby nebyl nebylo by se na koho koukat :) -
Re: Re: náramek
ja ted nevim co myslis jako v knizce? -
Re: náramek
a proc to tam je vsechno tak rozebrany jako ten naramek? *7* *7* -
Re: Re: Re: Re: popcorn
jo to ja taky *15* stači mi jeden pohled na něj a sem úpa vedle *14* *5* prostě ho miluju *14* -
náramek
Cauky :) hele objednaval ste si nekdo ten naramek co bude mit Bella v zatmeni co dostane od Jacoba a Ědward ji tam pak da srdicko *3* tady je kdyz´tak odkaz tak na to mrknete.... http://www.bizuterie.over.cz/obchod.php?druh=5 -
Re: Re: Re: popcorn
s neodolatelnym oblicejikem *15* boze ja ho zeru *4* *15* -
Re: Re: popcorn
NOO NWM kdy vyšel, ale jetam prstýnek *15* a hlavně tam je Rob *14* -
je to ted dubnovej a je tam prstynek.. *15* -
:D
Ahojky koukam že tu je pěkna diskuze diky vám sem se dozvěděla dost new vecí kuju. Jinka se všim máte prwavdu je fakt super *14* . Doufam že vám newa že se k vám přidám *15* *15* -
Re: popcorn
kdy višel popcorn a co tam je za dárek?? *7* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Rozbřesk
Odkdy je Pattison zpěvák? To už jste tak blbý, že nerozeznáte ani nekvalitního herce?
Já fakt nechápu, co na něm vy všechny puberťačky vidéte...se klidně vsadim, že kdyby nebylo jeho tak by na Twilight do kina skoro nikdo nepřišel...alespoň kdyby uměl hrát x) *3* horší film něž Stmívání jsem neviděla, to už bych radši každej den koukala na HSM, ptákovinu, která určitě srojí za víc než tahle pitomost... -
souhlasim, souhlasim *1* *1* *1* *1* -
(x
zaregistrujte se na www.hellomobile.cz a do toho okénka ( Číslo mobilního telefonu osoby, která mě doporučila) napiš 737057700, budou ti denně chodit 1-3 sms za který dostaneš 2Kč a emaily za který dostaneš 0,75Kč to se ti nashromáždí a můžeš ty peníze dostat hotově nebo zase na mobil jako kredit to už je jen na tobě. Pokud si potom pod sebe tímto způsobem nabereš tak přibližně 5-10 lidí, tak se dá vydělávat kolem 400 kč měsíčně.. nemám pod sebou nikoho a už 2x mi přišel kredit kolem 200 kč.. myslím, že se to vyplatí.. nebo to alespoň zkusit.. Zdravím a přeju dobré výdělky..:-) -
jj to jn *14* je tam úpa bezva *14* *14* strašně krááásnej!! *1* -
he is good
robert is good!my very good friend *1* -
Re: Re: narozky
ale jako hodně lidem už odepsal - co sem se dívala na různý blogy *3* já sem si už dokonce koupila 2 obálky *1* *1* *1* *1* *1* -
jj, ta jé vážně dokonalá *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
popcorn
tedka v novym popcornu je upplne uzasna Robova fotka.. ta pres celou stranku je tam uplne neodolatelnej.. *4* -
Re: Re: Re: Re: bozee
ja se tady nenudim, a nechapu proc to nechapes -
Re: Re: Re: Re: ahooooojky
jj, úplně dokonalý *slintám* *14* *14* *14* *14*