Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bellinka

Re: Re: Re:naramek

Mno prej jich tam moc neni:(...a dcl me stve ze tam neni napsano do kolika dni to prijde!... *7*
  • erikaa

Re: náramek

Musím si ho obědnat co nejdřív díky moc za tip !! *1* *1* *15*
  • erikaa

Re: Re:naramek

snad si ho taky stihnu obědnat !!! *1* *1* *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: naramek

ahojky na jaky strance si budete objednavat ty trika ??? Dik moc naramek uz mam objednanej *1* *1* *1*
  • leila00

Hlasuj

Hlasujte pro Roba zde: http://www.myparkmag.co.uk/articles /celebrity/robert-pattinson/best-ac tor-in-the-world-brad-pitt-robert-p attinson-or-johnny-depp.html

Aby vám odkaz šel tak odstraňte všechny mezery co se vám tam udělaj, pa
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re:naramek

jj jasne :D *15*
  • b.e.t.u.l.i

Re: prosím

little ashes bude v kiech az 8.5
  • bellinka

Re:naramek

Mno tak m dej pak vedet ejstli je slozenej nebo rozlozenej=Ddcl by me to zajimalo nez si ho obednam=Dpredem diky=D
  • mysak.kol

Re: he is good

he´s really sexy man. He´s bonie. He has beautiful eyes and hair and smile. He has good voise, I thing.
    Where are you live? *4*
  • mysak.kol

prosím

ahoj spiklenci, prosím vás, nemáte někdo nějaký další Robův film? Snažila jsem se sehnat HOW TO BE, nebo LITTLE ASHES, ale nejde mi to. Pomoc!! *9* *9* *8*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: naramek

ja si to objednam asi zejttra a i triko s edwardm aby stihlo priit do jeho narozek... *15*
  • bellinka

Re: Re: Re: Re: naramek

no vzdyt joo!..a kdy si ho obednas?tam pisou co nejdriv aby se nevyprodali!a nepisou am jako kdy dojde!..ze nw jako jak dlouho to bdue trvat"!..to me dcl stve!:( *7*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: naramek

jj jasne :) hodne stesti ja si asi objednam ten rozlozenej a budu doufat ze je tak jen na fotce *15*
  • bellinka

Re: Re: naramek

Doufam!..ale tak treba ho jeste nekde jinde najdu!v celku!:d.. *1*
  • b.e.t.u.l.i

Re: naramek

nn ale myslim ze bude slozenej *15*
  • bellinka

naramek

Mno to by se mi teda ale skladat enchtelo!..ja jsme ho videl auz predtim nekde na netu ale byl celej=D..Protoze kdyz si ho tady obednam jako fakt se mi to nece skladat=DTy uz sis ho obednala?.. *7*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: náramek

to by asi byla :D terba ho i slozej co ty vis *15* mozna by nas toho skladani usetrily...
  • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: náramek

Mno jako kdybych si to chtela koupit tak aby to mi ho neprivezli rozebranej=D=Dto by bylo vtipny=D
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: náramek

tak to nevim
  • bellinka

Re: Re: Re: náramek

Ne-e jak jsi tu dala ten link na ten naramek tak proc to tam je vsechno tak rozebrany?.. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit