Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bellinka

Re: joo

Ja byhxc se ani nedivila kdyby nakonec fakt byly spolu§koenc koncu hodej se k sobe!..a i dkyz na ni plno lidi nadavaj me pridje sympaticka!..pset ja nwm mam ji rada!..ale neze byhc na ni nezarlila zarlim ale nwm pste vypada tak rpijemne!:).. *3* Taky jsme slysela ze je tehotna ale ja nwm jetsli se tomu da verit teda jako!..a jeste jako rikaj ze to mozna ma s Robertem?.jako to nwm to mi pridje dcl prehnany!
  • poklicka

joo

No já si taky myslím, že to se apolu dávají dohromady asi těžko, protože jsem slyšela, že Kristen je těhotná..tak nevím.. *7* sice je mladá, ale co už žejo taky?..a chudák Robert přály bych mu už konečně někoho...
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: In touch

ja to mam a je tam dvoustranka ale je celkem o nicem *15* no hlavne ze tam sou fotky :)
  • lenicczka

Re: Re: Re: Re:naramek

sry ten smail tam byt nemel
  • lenicczka

Re: Re: Re: Re:naramek

z té jak je tu zveřejněná bizuterie.over.cz *8*
  • bellinka

Re: Re: Re: In touch

co?Roberta=D...hele ty pravnicko ty by jsi to jako emla chtit pravem=D *15* *15*
  • deniska-l

Re: Re: In touch

jo taky si myslim že to není pravda *15* njn in touch ..co vod nich můžeš čekat *15* *5*
  • bellinka

Re: Re: In touch

Jo taky jsem ho zatim videla jenom v reklame!..a hend jsme rekla mame at mi ho koupi!.Tak uvidime=D
  • erikaa

Re: Re: Re: narramek

ja myslim že je složenej *7* *7* *3* *3* aspon teda doufám
  • erikaa

Re: In touch

ja ne ale četla sem ten titulek že se dávaj do kupy s kristen ale dost o tom pochybuju *7* *7* inak máš pravdu fotečka je krásná *15* *15* *15*
  • deniska-l

In touch

asi si koupim In touch *15* viděla sem reklamu a vypada to na pěkny fotky, ale myslim že tam zas budou psat kraviny *5* *15* nemááte ho někdo??? *3* *7*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: fotečka

njn sladousek nas *15* *1*
  • bellinka

Re: fotečka

To mas prabvdu ta fotka je uplne bozi ale kdyz se ji videla poprvi tak jsem se tlemila=D
  • b.e.t.u.l.i

fotečka

s tim cigarkem mu to mrte slusi *15* asi zacnu kourit stejny cigara jako on *15* *15*
  • bellinka

Re: Re: Re:naramek

a z jaky stranky ho mas objednanej?
  • bellinka

Re: Re: narramek

Ja taky ale az se dozvim v jakym je stavu=D
  • b.e.t.u.l.i

Re: narramek

ja urco!! uz na to du :) *15*
  • erikaa

narramek

Kdo všechno si budete objednávat ten náramek ???? *3* *5* *5*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: naramek

http://www.closeup.de/show.asp?page =xsearch&query=search%3Dtwilight%26 referer%3Dtwilight%2Dfanshop&nlc=&n lr=&referer=twilight%2Dfanshop&refe rrer=&language= snad to bude fungovat *15*
  • lenicczka

Re: Re:naramek

Ja uz ho mam objednanej jupííí *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit