-
Re: Mensi napad
Deni kde jsi odešla????bšž zpátky na to icq plsky!! *10* -
Re: PRO VSECHNY
NO TAAAK HOLKYY -
PRO VSECHNY
Hele holky tohle je Peta moje dost dobra kamoska chtela by se taky zapojit do tyhle diskuse ale nak ji to moc nejde pomozte ji se rozkecat!..je tu taky nova!..tak co pomuzete mi s ni?!?! -
Re: Mensi napad
tak sem tady. *5* Evy sem tu. *1* -
Mensi napad
jaa?mno ja uz se ted mam super jsme strasne rada ze se to tu tak rozjizdi!fakt!..jsme rada ze se vsichni tak radi zapojuji!..a co ty jak se vede? *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: ahooooojky
jooooo to jeho vymakané tělo upe nejfíííc *14* *14* *14* z něho nemůžu !!!! *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: ahooooojky
yes Emmet is SEXY!.:D.. *1* -
Re: Re: Re: ahooooojky
holky viděli jste tělo od emmeta cullena? *14* *14* upe jefíc sexy *14* *14* *14* -
Mensi dotaz
Joo taky si myslim ze se to slusne rozjizdi a to jsme dneska zacaly!..napady jsou skvely!..myslim ze fanosku se pridava porad vi a vic!:)..a jsem rada! *1* -
Re: Re: Re: ahooooojky
jooo to bude supíííííš už jsem jedno udělala ale zvratli se mi titulky.. :-) mno *16* -
Re: Re: Re: Re: Re: Mensi dotaz
tak se nam to slušně rozjííždi vid bellinko co na to říkaš??? *15* ja si myslim že se nam podaří přilakat co nevíc fanoušku a bude to súúpa video...ty napady soz bezva *5* sme všechny dobryyyy *15* -
Re: Re: ahooooojky
jj to není problem to tam dat jen tam musiš bejt zaregistrovana což to ja sem pač sem dělala mí nej kámošce video (ale jen z fotek) *15* a díky za napad taky je dobrej *5* a jestli to umíííš tak to bude súúúpa *15* ty napady pak můžem složit dohromady co říkate??? *5* *14* -
Re: Re: Re: Re: Mensi dotaz
Yes je to dobrej napad ze?..ja si taky myslim!..to by me nenapadlo tos tim videem!..konecne se to tu rozjelo!:)..sem rada dalsi napady!:) -
Re: Re: Re: Mensi dotaz
ahojda sem tu nová tak moc nic nevim ale jak sme tak koukala ten napad s tim vydejkem fakt muz prilakat fandy Roba vic nez ted..jou ja bych do toho videjka dal jeho fota a tak...jako k tomu neoc napsat treba prijdte na osobnosti cz.tam se o robím dozvite vic!boi neco takovyho proste *3* *7* -
Re: Re: Re: Re: Re: Mensi dotaz
jj ono se snad na to neda ani zapomenout *1* ale těšíííím se co bude ještě za napady *15* a jak se vůbec máš??? -
Re: Re: ahooooojky
JA nwm tak ale mohli by jsme z obrazku poskladat animaci v microsoft movie (umím to ale blbnou mi titulky)nějak podle toho filmu a pak to dat na to youtube!! třeba... *14* -
Re: ahooooojky
a vy umíte dát video na youtube?? *7* -
Kez by prijel!..
je to dobrej napad! -
Re: Re: Re: Re: Mensi dotaz
To kazdopadne!..ale ja myslim ze nezapomenem! *1* -
ahoojky zdravím vás no místo obami moch přijet rob s kristen !!! to by bylo žůžo !!!!ne nějaký obama! *15* a jaké nápady jsou na video nebo co ??? jaké video??