Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • deniska-l

ahooooojky

ahooojky tak vas zas zdravim *15* ...konečně tady máme další posilu vid maj_ki... *5* a jak se dneska mate...dneska sem dorazil Obama ...škoda že místo něj nepřijel Rob že jo? *15* *15* ...a plsky písejte další napady na to video...myslíme s bellinkou že je to fjn napad *1*
  • deniska-l

Re: Re: Re: Mensi dotaz

jj to ja taky ...taky myslim že bude z čeho vybírat:-D...hlavně to pak nakonec nesmíme zapomenout uskutečnit *15* to by byla škoda!!! *5*
  • bellinka

Re: Re: Mensi dotaz

jj ale pockej napady se pohrnou pozdejc!...jj taky se mi moc liby!.ale tyky bych chtela abych jich bylo vic!ale to se podda *4*
  • deniska-l

Re: Mensi dotaz

ahooojky...tak to docela vychází *15* zatim je tu sice jen jeden napad ale ten se mi zda děsně super *5* co ty myslíííš??? *15*
  • deniska-l

Re: Re: Menší dotaz

tyyo to je fakt úpa super nápad...sem rada že někdo píše svý napady...pač si myslim že to video bude fajn *5* s bellinkou sme o tom mluvili ale nějak nám chyběly napady tak sem rada že se zapojime všichni *15* ...a tvůj napad je fakt dokonalej... *1*
  • bellinka

Mensi dotaz

Neee hele nemam nic podrobnyho dneska me to teprve doslo jak jich tady je amlo mno malo jako malo enkde je i min zejo ale lepsi je vic a vic!:)..proto chci aby tady vsichni prosadily svuj napad!.. *4*
  • leila00

Re: Re: Re: Re: Re: Menší dotaz

Tjn.. A máš nějak podrobnej nápad nebo jenom to co jsi tady psala ?
  • bellinka

Re: Re: Re: Re: Menší dotaz

Mno ja bych taky mela moznost od kamose ten delal nasi tride filmesek!..hh!bude to super jstli tohle nak porad vyjde!:)
  • leila00

Re: Re: Re: Menší dotaz

Zatim ne xD Ale kámoška mě to jednou chtěla naučit tak teď se to bude hodit (:
  • bellinka

Re: Re: Menší dotaz

To je fakt super napad!..doufam ze budou dalsi takovyhle super napady!..tak piste ty napady plosiim!..a ta pisnika je taky dobrej napad!a umis to udelat to video?ja totiz ne!=D *1*
  • leila00

Re: Menší dotaz

A jako podklad dát písničku od Roba.
  • leila00

Re: Menší dotaz

To video je super nápad. Třeba by každej mohl natočit tak 10 nebo 5 vteřinové video a tam říct kousek textu co bysme se domluvili. Pak to hezky pospojovat a přidat třeba i nějaký fotky (:
  • andysek110

Re: ten je tak krásnej!!

jasně že líbí ten je nej nej nej
  • leila00

Re: Re: Vampire shop

Mělo by to jít.. a plati by se to mělo kartou.
  • andysek110

andysek110

lidi já roba tolik miluju ale hrozně mooc *14* *14* *14*
  • bellinka

Menší dotaz

Ahoj lidi nebo spis holkyy!..jsme tu nova ale hned me napadlo a ne jenom me ze bychom mely udelat neco proto aby tu bylo jeste vic fanousku tak nejak jsme si povidaly s deniskou-l ze by yblo dobry udelat nejaky video(reklamu) ktery prilaka hodne lidi do naseho funclubu!..ocenim jakoukoliv odezv a hlavne napady jak a kam dat video me napadlo dat ho na youtobe kde bude vsem pristupny ale nejak me nenapada jak a co do nej dat!..tak piste napady!zaťalc lidi *3*
  • miss_cullen

Re: Vampire shop

OME! Ten e-shop nemá chybu !!! Takový dokonalý mikiny a trička !!! Jde to poslat i do ČR ? A jakým způsobem se to bude platit *7* *7* *7*
  • erikaa

Re: Re: Re: Re: Re: anglie-panenky

jo jasne to je porád se na nej muzes dívat *1* *1* *1*
  • deniska-l

Re: ten je tak krásnej!!

*15* *15* jj týnko to nám všem *14* prostě ho mijuju *14* *5* a nemůžu se dočkat new moonu, teda dneska sem četla v bravíčku že tam bude míít hodně malo scén(ne že bych to nevěděla, ale prostě je mi z toho znova smutno)....a nezapomen na to že si mi slíbila že se mnou pudeš na Litle Ashees *3* těšíííím se *15*
  • kyrstyn

ten je tak krásnej!!

deniska-l mi pustila stmívání...ty nažhaveny sceny jak tam je s Bellou..a ty jeho oči ...uplně ňunííí...njn moc se mi líbí ale to vám asi taky co ? *3* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit