-
Re: Parfém
Fakt tak to je hustý že Rob bude mít možná i svůj parfém -
myspace
lidičky slyšela jsme že rob je na myspace tak to chci s etam dostat ale jak si mi to nejde... -
Re: Re: Re: Re: Re: :-)
Vůbec tomu nevěřim když jsem si to četla tak jsem myslela, že mi vypadnou oči *15* Kecy nejvíc. -
Re: Re: Re: Re: :-)
hele a věříš těm věcem??? jako třeba tomu že ta kristen fetuje?? *7* mě se to moc nezda a o tom sprchování s robem to není pravda četla sem to na netu že prej dokonce moooc hezky voní *1* a on o tom řek že se tomu musi jen smát *3* je to prostě týpek *15* -
Re: Re: Re: :-)
J, to je ono. -
Re: Re: :-)
hele je ten novej popcorn jak je tam i o tom že kristen fetuje, rob se bojí tmy, že nesnáší sprchování a tak???....jestli jo tak to mam je to číslo za duben že jo?? *5* ... -
Ale bude asi pánskej coo *15* No to je ale jedno. To mě neodradí xD -
*15* jeee tak ten bych chtěla *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Popcorn
sry ja byla mimo ten novej popcorn ještě nemám *15* luvila sem o tom minulim *15* ja sem dementik *1* -
Re: Re: :-)
*5* ja už bych asi taky nevstala ...vůbec mě ta skola nebaví *9* ...jj tak to ja si je musim koupit *3* -
Parfém
Prej vyjde parfém ,,Pattinson" a bude to vůně:pomeranč se zázvorem...Tak vidíte i Rob bude mít parfém... *1* *1* *1* -
Re: :-)
Čawes... no koonečně tvl xD kdyby nebyl tak bych zejtra stejně nevstala. Taky žadný novinky jen teď Rob v novim Popcornu ale na Bravo jsem taky zapomněla tak nwm. -
Re: Re: Hle
jj přesně tak *10* .... *15* *15* -
:-)
*15* ahoojky tak jak se dneska mate ??? konečně víkend co? *5* pořád na netu hledám nějaky novinky ale nic nemůžu najít a co vy???....hele a je něco pěknyho (třeba Rob *15* ) v novim Bravíčku??? ja sem si ho dneska zapomněla koupit tak jestli přicházim o hodně *5* ... *3* -
Re: Hle
A ty jsi jako kdo, že nám tady chceš rozkazovat. *15* -
Hle
Tak koukejte!Jestli si chcete chatovat tak na chatu ané tady.Jako ono je to nepříjemný když lidi chtějí najít nějakej článek a kvůli vám ho nemůžou najít. *16* -
jj ten plakát je sůůůpa *1* hodně velkej a robovi to tam sluší(tak kde ne že jo *15* )... *5* *14* -
Re: Re: Re: casopisy
mě se lííbí ještě Taylor... *15* -
asi 45 kč je tam toho ale docela dost a pěknej plagát -
Re: Re: casopisy
Mě se líbí Jesper a Carlisle