Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • erikaa

Re: Parfém

Fakt tak to je hustý že Rob bude mít možná i svůj parfém
  • myspace

lidičky slyšela jsme že rob je na myspace tak to chci s etam dostat ale jak si mi to nejde...
  • leila00

Re: Re: Re: Re: Re: :-)

Vůbec tomu nevěřim když jsem si to četla tak jsem myslela, že mi vypadnou oči *15* Kecy nejvíc.
  • deniska-l

Re: Re: Re: Re: :-)

hele a věříš těm věcem??? jako třeba tomu že ta kristen fetuje?? *7* mě se to moc nezda a o tom sprchování s robem to není pravda četla sem to na netu že prej dokonce moooc hezky voní *1* a on o tom řek že se tomu musi jen smát *3* je to prostě týpek *15*
  • leila00

Re: Re: Re: :-)

J, to je ono.
  • deniska-l

Re: Re: :-)

hele je ten novej popcorn jak je tam i o tom že kristen fetuje, rob se bojí tmy, že nesnáší sprchování a tak???....jestli jo tak to mam je to číslo za duben že jo?? *5* ...
  • leila00

Ale bude asi pánskej coo *15* No to je ale jedno. To mě neodradí xD
  • deniska-l

*15* jeee tak ten bych chtěla *1*
  • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: Popcorn

sry ja byla mimo ten novej popcorn ještě nemám *15* luvila sem o tom minulim *15* ja sem dementik *1*
  • deniska-l

Re: Re: :-)

*5* ja už bych asi taky nevstala ...vůbec mě ta skola nebaví *9* ...jj tak to ja si je musim koupit *3*
  • elizabethd

Parfém

Prej vyjde parfém ,,Pattinson" a bude to vůně:pomeranč se zázvorem...Tak vidíte i Rob bude mít parfém... *1* *1* *1*
  • leila00

Re: :-)

Čawes... no koonečně tvl xD kdyby nebyl tak bych zejtra stejně nevstala. Taky žadný novinky jen teď Rob v novim Popcornu ale na Bravo jsem taky zapomněla tak nwm.
  • deniska-l

Re: Re: Hle

jj přesně tak *10* .... *15* *15*
  • deniska-l

:-)

*15* ahoojky tak jak se dneska mate ??? konečně víkend co? *5* pořád na netu hledám nějaky novinky ale nic nemůžu najít a co vy???....hele a je něco pěknyho (třeba Rob *15* ) v novim Bravíčku??? ja sem si ho dneska zapomněla koupit tak jestli přicházim o hodně *5* ... *3*
  • leila00

Re: Hle

A ty jsi jako kdo, že nám tady chceš rozkazovat. *15*
  • Hle

Tak koukejte!Jestli si chcete chatovat tak na chatu ané tady.Jako ono je to nepříjemný když lidi chtějí najít nějakej článek a kvůli vám ho nemůžou najít. *16*
  • deniska-l

jj ten plakát je sůůůpa *1* hodně velkej a robovi to tam sluší(tak kde ne že jo *15* )... *5* *14*
  • deniska-l

Re: Re: Re: casopisy

mě se lííbí ještě Taylor... *15*
  • erikaa

asi 45 kč je tam toho ale docela dost a pěknej plagát
  • erikaa

Re: Re: casopisy

Mě se líbí Jesper a Carlisle

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit