-
Re: hlasujte pro Roba
NOO docela silně prohrává *10* *9* ...musíme každá pro něj hlasovat a určo to dotáhnem *3* nenecháme ho prohrát *5* *14* *14* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: hlasujte pro Roba
jj to by bylo...du hned hlasovat *3* *5* *5* musííí se aspon umíístit *1* ROB JE NEJ....!!! *14* -
Re: Re: Re: Re: hlasujte pro Roba
musíme se hold všichni snažit aspon ho dotáhnou na 2 nebo 3 místo to by mohlo stačit ale stejně by bylo nej kdyby vyhrál -
Re: Re: Re: hlasujte pro Roba
*tak co -
Re: Re: Re: hlasujte pro Roba
Tjn ale když se budem všichni hodně snažit tak by mohl VYHRÁT.. nooo tak už by to asi nedohnal ale takco xD -
Re: Re: hlasujte pro Roba
ale na tom blbý je že se může hlasovat jednou za hodinu... -
Re: hlasujte pro Roba
Jak je to možný ): LIDI POVINĚ KAŽNEJ ASPOŇ JEDEN HLAS, JASNÝ ? xD -
hlasujte pro Roba
ahojky nějak nám prohrává tak hlasujte http://www.accessatlanta.com/entertainment/content/entertainment/stories/2009/02/09/pop-culture-vampire.html *4* -
Re: Re: Re: myspace
VIDĚLA -
Re: Re: myspace
JSME TO VĚDELA NA NETU TAK JSME TO TADY -
Re: myspace
To je fantazie nebo se to skutečně stalo? Hovořili jste spolu anglicky nebo už Robert umí česky? Anebo snad vzájemné porozumění a sympatie způsobily, že jste si rozuměli beze slov a přesně věděli, co ten druhý chce říct? A nebo to nakonec bylo takhle: a ráno jsem se probdila a byl to jen krásný sen. *3* MILUJI ROBERTA P. *14* -
myspace
Přešla jsem na druhou stranu a on říkal jedné dívce "nemohu to udělat. Nemohu" tak jsem se postavila po jeho boku a zeptala se "Co nemůžeš udělat Robe?" a on řekl "nechat se dnes večer vyfotit". Tak jsem se předklonila a řekla "Nepotřebuji tvoji fotku. Jsi normální osoba, která chce mít hezkou chvilku. Jsem tak šťastná, že v tento momentu tu mohu být s tebou. Někdy lidé potřebují kousek tebe, přesněji, kousek Edwarda. Jsem šťastná, že jsem se s tebou mohla setkat. Je konec dne a ty vypadáš stejně jako já."
V tom okamžiku mě vřele objal a tiše mi zašeptal do ucha "jsi první osoba, která mi to za celý den řekla. Opravdu, děkuji." já jsem mu řekla "Nemáš zač. Jsme stejní".
Řekla jsem mu o tom, jaký jsem umělec, člověk nikdy neví, možná jednou bude na vystoupení!
Nakonec to bylo milé potkat se s mužem, který hraje postavu, kterou miluje tolik lidí. Mohu vám říct jen dvě věci:
1. Třebaže Robert není Edward. Má stejný intenzivní upřený pohled ve skutečném životě.
2. Báječně voněl. Řeči o tom, že smrdí jsou jen špína bulváru! -
Re: Re: Re: Re: Re: Rozbřesk
jj...ja sem se rozhodla že si to přečtu ještě jědnou *15* *15* ja bych chtělaaa pokračování taky bez toho nemůžu žit *5* asi začnu čííst zase od Stmívání...celou ságu *1* jinak to nejde *15* -
Re: Re: :O)
*15* *15* -
nápad:-)
Ahoj:-) Jsem tu prvně, tak prosím schovívavost:-) Je tu něco, o čem bych se ráda podělila s fanoušky Twilight a Roberta (Edwarda;-). Četla jsem na různých diskuzích, že se fanouškům knihy nelíbilo, že ve Twilight nebyla dostatečně vykreslena ta romantická a něžná stránka vztahu Belly a Edwarda (rovnou řeknu, že se k těmto fanouškům nehlásím, protože myslím, že převod knížky na plátno se velmi povedl na to, o jak rozsáhlý materiál šlo, a že vztah Belly a Edwarda je tam vykreslen velmi vkusně - samozřejmě, mohlo toho být víc, ale neznalci knihy by asi umřeli:-D). A tito fanouškové doufají, že na začátku New Moon bude vztah Edwarda a Belly správně dovykreslen, aby divák později mohl pochopit Belliny stavy úzkosti po jejich rozchodu (který je dle mého názoru fakt dost drsnej...). Takže mě napadlo, podělit se tu s vámi o nápad (kterej mě napad:-D), jak na začátku New Moon vykreslit (v co nejkratším čase:-D)tu něhu a romantiku vztahu B/E:-) Je to už dýl, co jsem četla knížku, takže si nejsem jistá, kam přesně bych tuhle scénu zapasovala (protože v knížce není:-D). Takže... Edward čeká na Bellu v jejím pokoji, třeba přes cestou do školy nebo tak. -
nápad:-)
A nad jejím stolem je velká dřevěná nástěnka (ve Twilight byla pokrytá nějakými dětskými čmáranicemi:-D), která je zaplněná desítkami (hmm, stovkami:-D) fotek Belly a Edwarda, Edwarda a jeho rodiny, Edwarda a Alice (vždyť je to jeho oblíbená sestra:-), Belly a Alice s Emmettem a Jasperem atd. Někde by tam mohl být i přišpendlený kousek partitury s notami - vlastnoručně psanými od Edwarda (samozřejmě, noty Belliny ukolébavky:-).A jak tam Edward čeká na Bellu, tak si ty fotky prohlíží, vzpomíná, usmívá se (takovým tím pokřiveným úsměvem, co sráží do kolen:-D).Bella přijde do pokoje a usměje se sama k sobě, když vidí, jak si Edward fotky prohlíží. Přijde k němu, usmějí se na sebe, on ji opatrně obejme, něžně ji políbí na čelo. "Tahle se mi líbí," ukáže Bella na jednu z fotek Edwarda (samozřejmě na té fotce vypadá naprosto úžasně!:-D). "Mmm, mně se víc líbí tahle," a ukáže na fotku usmívající se Belly sedící na jejich louce... A pak, až bude po tom kruté rozchodu, tak když Bella přijde do pokoje, tak celá tahle nástěnka by byla prázdná a zůstane jen ten krutý vzkaz "Bude to, jako kdybych nikdy neexistoval."... Jo, jsem krutá:-DDD Já vím, že v knize dostane Bella vlastní foťák až o narozeniny, ale jsem si jistá, že Cullenovi jsou natolik bohatí, že budou mít nějaký vlastní foťák:-D, takže Bella s Edwardem by klidně mohli mít spoustu fotek:-)... Tak co myslíte na můj nápad?:-) No, je mi jasný, že takhle to ve filmu nebude, že to udělají po svém a budou se držet knihy, ale prostě jsem se tu musela vypsat, tak mě prosím neukousněte:-) *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Zdravim (:
jj snad ti to pomuze -
Thanks -
ne primo o robovi ale o twilight :) tahle je dobra :) www.stmivani.wz.cz *15* -
Re: Re: Re: Re: Zdravim (:
Nemáš nějaký hodně oblíbený weby o Robovi? Já zatim chodim jen na http://robertpattinson.ic.cz/ nebo http://robert.lovelystars.net/ tam mi zatím přijde, že novinek je nejvíc a jsou tam i nejdřív ale tak shánim inspiraci (: