-
Re: Popcorn
Jasně tet vyšel -
Je to pravda má krátký vlasy. *9* -
Popcorn
Myslíte, že Popcorn taky ještě seženu? *1* *1* *1* *14* -
Re: Re: Re: Re: fanklub :)
No mě se ta knížka líbí moc:) už jí mám přečtenou dvakrát *1*
A ono to zase tak dlouho trvat nebude než to bude natočený.. oni se prej točí ted dva najednou jak dvojka tak trojka.. trojka má bejt totiš v červnu 2010 už v kině:) takže klidně příští rok by mohla bejt čtyrka:) -
Re: Rozbřesk
jacoba nezabije ale uvidis ja uz to mam precteny budou se tam pak hodne resit volturiovy a renesmee to je takovy propojeny prijemnou zabavu *4* -
nahodou to me bavi nejvic predtim jak byla clovek to bylo o nicem a ted jak renesmee roste a dovoluje si na jacoba to je i na me moc *15* renesmee je haluzarka a emmet ma dobry pripominky a hlasky *15* -
kratsi vlasy ma uz dost dlouho jetli to nevis -
Popcorn
ahooojky, tak už sem si koupila konečně popcorn *15* na těch fotkách mu to tam děsně sluší *1* *14* píííšou tam zajimavy věci *4* hele a je pravda že Kristen fetuje *9* ? a má Rob krátký vlasy??? *9* nooo ja doufám že ne!!!...mááá totiž úpa úžasný vlásky *14* *14* *14* -
Neobjeví se....:0(
JJ a ještě se taky prej neobjeví na tom Kids Awards(nebo jak se to jmenuje),má totiž hodně práce s natáčením New Moonu...Ale je to strašná škoda,nebudou totiž fotešky...(béééé) *9* *9* *9* -
Drb
Hele víte jak jste tady někdo psal ohledně tý nehodě s železem???Tak to byl prej drb,já jsem to četla na nějaký stránce o Robíkovi...(Co si ještě nevymyslej...:D) *15* -
Re: ...
hmm asi s mel prechodny obdobi -
Rozbřesk
Stejně si autorka nechala místo na pokračování... je hodně velký procento že Rozbřesk neni poslední díl! -
Re: Re: Re: Re: Re: Rozbřesk
Jo to je fakt, ujetý je to dost ,ale aspon se nebude trápit ( ikdyž Jakoba zrovna moc nemusim.) *3* *1* -
Re: Re: Re: Rozbřesk
No to jsem teda zvědavá ale dík za tip tu čokoládu si určitě dám i tak. *1* *1* *1* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: fanklub :)
nemuze to byt stejny..zadnej nejni stejnej *15* -
jj ja si táky myslim že bude nej ale to si fakt nějakou dobu počkáme.... *9* ...je to děsná romantika *1* *14* *14* -
promin ja se budu hlidat *15* -
njn ale ta ctyrka me moc nbere.. jen pokad je clovek tak se mi to libilo .. jako ted se mi to taky libi ale uz jinak nez ty predchozi... -
jeste slovo betuli a mas po zpovednikovi...posledni varovani....ja to zacnu cist az pristi tyden....asi sem do ty doby, nez to prectu nebudu lezt... *4* -
tak to nemuzes vedet...treba to jeste napinavy bude *15*