Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • erikaa

Re: Popcorn

Jasně tet vyšel
  • erikaa

Je to pravda má krátký vlasy. *9*
  • -m.a.t.l.a-

Popcorn

Myslíte, že Popcorn taky ještě seženu? *1* *1* *1* *14*
  • renesmeecullen

Re: Re: Re: Re: fanklub :)

No mě se ta knížka líbí moc:) už jí mám přečtenou dvakrát *1*
    A ono to zase tak dlouho trvat nebude než to bude natočený.. oni se prej točí ted dva najednou jak dvojka tak trojka.. trojka má bejt totiš v červnu 2010 už v kině:) takže klidně příští rok by mohla bejt čtyrka:)
  • swery

Re: Rozbřesk

jacoba nezabije ale uvidis ja uz to mam precteny budou se tam pak hodne resit volturiovy a renesmee to je takovy propojeny prijemnou zabavu *4*
  • swery

nahodou to me bavi nejvic predtim jak byla clovek to bylo o nicem a ted jak renesmee roste a dovoluje si na jacoba to je i na me moc *15* renesmee je haluzarka a emmet ma dobry pripominky a hlasky *15*
  • nik011

kratsi vlasy ma uz dost dlouho jetli to nevis
  • deniska-l

Popcorn

ahooojky, tak už sem si koupila konečně popcorn *15* na těch fotkách mu to tam děsně sluší *1* *14* píííšou tam zajimavy věci *4* hele a je pravda že Kristen fetuje *9* ? a má Rob krátký vlasy??? *9* nooo ja doufám že ne!!!...mááá totiž úpa úžasný vlásky *14* *14* *14*
  • elizabethd

Neobjeví se....:0(

JJ a ještě se taky prej neobjeví na tom Kids Awards(nebo jak se to jmenuje),má totiž hodně práce s natáčením New Moonu...Ale je to strašná škoda,nebudou totiž fotešky...(béééé) *9* *9* *9*
  • elizabethd

Drb

Hele víte jak jste tady někdo psal ohledně tý nehodě s železem???Tak to byl prej drb,já jsem to četla na nějaký stránce o Robíkovi...(Co si ještě nevymyslej...:D) *15*
  • nik011

Re: ...

hmm asi s mel prechodny obdobi
  • Rozbřesk

Stejně si autorka nechala místo na pokračování... je hodně velký procento že Rozbřesk neni poslední díl!
  • erikaa

Re: Re: Re: Re: Re: Rozbřesk

Jo to je fakt, ujetý je to dost ,ale aspon se nebude trápit ( ikdyž Jakoba zrovna moc nemusim.) *3* *1*
  • erikaa

Re: Re: Re: Rozbřesk

No to jsem teda zvědavá ale dík za tip tu čokoládu si určitě dám i tak. *1* *1* *1* *4*
  • odysseus

Re: Re: Re: Re: Re: fanklub :)

nemuze to byt stejny..zadnej nejni stejnej *15*
  • deniska-l

jj ja si táky myslim že bude nej ale to si fakt nějakou dobu počkáme.... *9* ...je to děsná romantika *1* *14* *14*
  • b.e.t.u.l.i

promin ja se budu hlidat *15*
  • b.e.t.u.l.i

njn ale ta ctyrka me moc nbere.. jen pokad je clovek tak se mi to libilo .. jako ted se mi to taky libi ale uz jinak nez ty predchozi...
  • odysseus

jeste slovo betuli a mas po zpovednikovi...posledni varovani....ja to zacnu cist az pristi tyden....asi sem do ty doby, nez to prectu nebudu lezt... *4*
  • odysseus

tak to nemuzes vedet...treba to jeste napinavy bude *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit