-
Re: Re: Re: Re: Re: Rozbřesk
nejvic se mi libi jak edward roztrha ty polstare nebo ponici postel... :D uplne to zive vidim :D -
prosim te, mlc uz....nebo tu knizku napetim roztrham... *15* -
jenze za to nemuze....jestli se ti to nelibi, stezuj si autorce *15* a aspon bude stastnej -
Re: Re: Re: Re: Re: fanklub :)
to samizrejme ne ale pak jak je upirem tak me to uz moc neba vis... teda zatim sem cetla jen dve kapitoly co je upirem ale stejne ... -
Re: Re: Re: Re: Rozbřesk
jj je to tak nějak jak říkáš ja to četla...Bella je nejdřív pěkně naštvana a ještě víc když Jacob příde s tou přezdívkou Nessie(jako lochneská příšera)...ale pak se to všechno srovnná a je to v pohodě *3* skončí to skvěle....ale je to teda jako fakt hodně napínavy tak si to užijte nebudu vám to prozrazovat *3* *1* ale na začatku úúpa nejvíc romantika *14* *7* *1* -
Re: Re: Re: Re: fanklub :)
tak na rozbresk si jeste pockas....hodne....a proto je to posledni dil, ne? ze se tam stane upirem...ale ty bys byla radsi kdyby oba umreli nebo tak neco? -
Re: Re: Re: Re: Rozbřesk
tjn ale predtim nemiloval jeji mamu :D *15* -
Re: Re: Re: fanklub :)
no tak fajn :D ale ja uz se nemuzu dockat rozbresku v kinech ... ten bude asi nej ale knizka jako bavi me to jo ale pak jak je bella upir tak je to uz takovy divny nic moc lepsi byla jako clovek.... -
Re: Re: fanklub :)
ani bych nerekla...ted se tu bude furt resit rozbresk...a mame to hned *3* -
Re: Re: Re: Rozbřesk
koukej se na to pozitivne...konec nepratelstvi mezi upiry a vlkodlaky(aspon by to tak byt melo, ja to necetla)
a jeden vlkodlak se taky otiskl do dvoulety holcicky... -
Re: Re: Rozbřesk
nj ale mohl se otisknout do nekoho jinyho.. ja ho neodsuzuju vim ze za to nemuze ale prijde mi to nechutny (sorry) -
Re: fanklub :)
*1* tjn..tak ale to určitě dáme!!! *3* -
Re: Rozbřesk
jenze otisku zabranit nemuzes, betuli...sam taky miloval leah a bylo mu to houby platny....a aspon se nebude tolik trapit, ze nema bellu... -
Re: Re: Rozbřesk
tak az to budes cist musis si k tomu vzit cokoladu aby sis obalila nervy a tu knizku neroztrhala je to humac :( -
Re: Rozbřesk
Kecáš tak to je fakt hustý ja sem teprve začala. *3* *3* -
fanklub :)
hele Robert uz ma Fanklub 1800 meli bysme to dohnat i s diskuzi :) -
Re: Re: Re: Re: FACEBOOK
hmm to tak budu hledat 10 let -
Rozbřesk
tak prave ctu Rozbresk sem na 400 strance a to uz se vi ze je Jacob otisklej do maly Renesme a prjde mi to uplne uhylny... ja to proste nechapu nejprve miluje Bellu ted se otiskne do jeji dcery .... ja bejt Edward tak ho zabiju na miste :D treba se o to Rob pokusi :D -
Re: Re: Re: Re: Re: ...
no tak fajn uznavam i svoji chybu.. -
Re: ...
chutnymaso,ses fakt dobrej:)