-
Re: ...
chutnymaso,z tebe se stal sympaták *15* -
Re: V Stmívání byl zajímavý
AHOJKY... ve filmu stmívání (twilight) je fakt krásnej no nádhernej ae nomálně v civilu se mi moc nelíbí no *7* ae každej má jinej vkus ne ..? *1*....ae film twilight je nádhera *14* *14* *14* *15* -
Re: V Stmívání byl zajímavý
Ve Stmívání byl úžasnej a v normálu je taky skvělej *3* ale je pravda že každýmu se líbí někdo jinej *3* *4* -
V Stmívání byl zajímavý
Když jsem zhlédla Stmívání musela jsem uznat že Robert tam byl fakt dobrej, ale v civilu mu nemůžu přít na chuť. Asi mám jiný vkus na chlapy. *3* -
týýýjo kdo by to byl řek že po tom všem se tady takhle usmíříme *3* ale je to fajn pač hádky mě opravdu nebaví a musím říct že seš fakt dobrej že ses omluvil *3* *3* a uznávám že seš celkem fajn *3* a robovi budu fandit dál to se neboj na tom se nic nezmění *14* *14* *1* -
Re: Plakátek
Fakt to je super asi si ho koupím. *1* -
Re: Re: Re: Re: ...
Je fajn že si to přiznal a to se cení. *3* *4* -
O.o
kdzy je yarostlej tk vzpada desne -
Re: Re: Re: FACEBOOK
Notojo *1* Jejich tam docela moc.. Tak si vyber kterej je ten správnej jesli vubec nákej.. -
Re: Re: FACEBOOK
fakt.....tak to je božiii ale ješte ho najit *15* -
Re: Re: Re: ...
tohle nebylo hezky betuli....musim to odpustit *13* a pokud se stala chyba tak nejen na jeho strane, ale aj na nasi, na to nezapomen... -
Re: Re: ...
jo to hodne lidi neumi priznat svoji chybu.... to ja taky sama nekdy neumim... asi muzes bejt fajn ale ty narazky na Roba me nektery fakt nastvaly ale omluvil ses tak ti musim odpustit -
a já se ti ještě jednou omlouvám chutnymaso*4* -
ty ses taky fajn...myslim to vazne...umet priznat to cos priznal moc lidi neumi....rada jsem te poznala... -
...
holky..ste všechny fakt zlatý.. po těch pár dnech co sem se tu s váma hádal a vyvrcholilo to usmířením sem usoudil že ste fajn..*3* omlouvám se že sem se s vámi hádal...pouze sem se cejtil utlčovanej se svejma názorama... *7* fanděte Robertovi i nadále...je to od vás hezký že ho podporujete.. *4* asi mu závidim...!! *5* -
Re: Rozbřesk
a já si ho nekoupím *15* -
jééé tag to si asi thaky koupím popcorn!!! -
Re: Re: Re: Re: Re: ...
noo tak vidíš...jo na tohle jsme celkem citliví *3* jsem ráda že jsem tě překvapila a díky za uznání!! *3* jo Titanic mám taky ráda a taky sem brečela *3* a jsem ráda že máš nějaky vzor ...jdi rači do fanklubu Kate Winslet...tam si s nimi aspon budeš mít co říct...my prostě Roba máme rádi a v nejbližší době se nic nezmění!! *3* *14* takže předem dííky že toho necháš...!! *4* -
*1* joo tak to si Popcorn taky koupim... *14* ...týýo dneska sem dočetla Rozbřesk a sem úpa dojatá *1* *1* je to strašně pěkný!!! *14* prostě krásný zakončení celý ságy *1* *5* *14* *14* *14* -
Tak to si určitě koupím ten Popcorn... *1* *1* *1*