-
Plakátek
Jůůů v Bravo Girl je plakátek s Robem a Kris... *3* *1* -
Re: FACEBOOK
pry je na facebooku...slysela jsem -
FACEBOOK
Lidičky nevite jestli je přihlaše na fecebook??nebo myspace???dekuju ze odpoved -
Rozbřesk
Tak dneska jsem si konečně koupila Rozbřesk už se na něj moc těšim a v Popcornu jsou čtyři stránky o Stmívání a Robovi a taky super plakát. *1* *3* *4* -
Re: Re: Re: ou je...
ale kazdej ma na nej pravo...a to ze se ti nelibi na tom nic NEMENI!!! -
Re: Re: Re: Re: ...
myslim ze uz bysme s timhle meli skoncit... kdyz nebudete odepisovat on nebude psat a bude klid nemyslite... -
Re: Re: Re: Re: Re: ...
no jo...promiň -
Re: Re: Re: ...
Prostě jen závidíš a provokuješ ješ ubohej, máš svůj názor a já ti ho neberu, ale s těma kecama to celkem přeháníš takže už bys měl vypadnout. *10* *9* *9* *13* -
Re: Re: ou je...
tjn ale nektery ty nazory me fakt urazej *9* -
Re: ou je...
moje rec....a kdyz ho nekdo nema rad, tak se mu kvuli tomu prece nebude nadavat!!! *13* -
vy jste se asi zblaznili!!! hadate se tu kvuli tomu, ze ma nekdo jinej nazor!!! ja taky nemam stejnej nazor jako vetsina lidi tady. kazdej ma prece pravo vlastni nazor!!! proc to proboha nekomu vadi? *13* -
ou je...
vydim ze se tady rozpoutalo uplny hadkovy peklo *9* Nehadejte se prosim... je mi z toho divne kdyz se tady hadame.... sme Robovi fanousci a myslim ze bysme se nemeli snizovat k hadkam.... *9* *9* -
aha, ale vždyť tady skoro žádný nejsou *15* já se taky většinou neregistruji, jen si občas změním jméno a zkusím to *15* -
protože se prostě na žádný internetový stránce neregistruju.. *3* mám strach o osobní údaje.. *13* -
proč ru vlastně nejsi zaregistrovanej a nejsi ve fnaklubu winslet? víš jen mě to tak zajímá *15* -
uuuuuuuu..překvapila si mě. *15* a nyní sem spokojen...odcházím s dobrým pocitem že se všechn...dá se říct..vyřešilo.. *5* můj názor sem vyjádřil...ten je tu černý na bílém...a s váma už se hádat nebudu...za timhle účelem jsem sem nešel.. *15* takže končim... *3* protože už mě to faaakt nebaví.. *3* -
no tak to máš asi pravdu, říkám to nerada, ale promiň....jen nechápu proč tě bavilo ty lidi tady provokovat, ale asi sem si začala já.....jo a já umím uznat pravdu, nevím proč bych neuměla *15* -
nechápu tě...já tady na té stránce jsem hlavně kvůli tomu, že jsou tady v poho holky a ne kvůli tomu, že je to stránka roberta, ale to ti asi nevysvětlím...už jsem ti to psala jednou....já nejsem ničí fanynka....mám ráda herce a herečky co umí hrát ve filmu a ráda se na ně podívám, ale nikdy jsem o žádným něřěkla, že ho miluju nebo tak *15* a nikdy bch nenapsala, že jsi hovno v trávě, kdybys mě nepsal že jsem kráva! *5* -
jááááááá...??????????? urážet tebe....??????? ani slovem sem o tebe nezavadil...než ses do mě pustila kvůli tomu sráčoj..!!!!! *8* já mluvil o Robertovi a ty ses do mě pustlia.... *8* gratuluji...tímto si rozpoutala válku mezi námi dvěma... *15* kdybys měla aspoň kouska inteligence...podíváš se do historie a uznáš pravdu...pak bych uznal že seš fakt dost dobrá... *5* ale ty seš egoistka která se k tomu nesníží..!! -
Bože lenko...ty seš fakt uplně pitomá..!!! já ti řikám že ty seš vzorovej příklad poseedlý fanynky.. *8* naznačuje tomu tvoje chování k odpůrcům Roberta..jak se chováš ke mě....POVÝŠENĚ...!!! jako že seš fanynka roba tak seš něco víc a budeš urážet ostatní za to co si myslej...ty holky co sem píšou sou fajnový...třeba ta denisa...už podle toho jak píšou...a reagujou na negativní vzkazy odpůrců... ale tvoje reakce naznačujou to, že seš podlá svině..!!! a jestli se do mě budeš srát...tak ti řikám, že budeš litovat..!!