Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miss_cullen

Re: WOOOW!!!

jj, my víme, že je dokonalej *14* *14* *14* *14* *14*
  • miss_cullen

Re: Re: Re: Re: Rozbresk :(

*závist*
  • miss_cullen

Re: Re: Re: ...

Mike Walker popisuje tuto celou situaci.

Při natáčení scény ve Vancouveri začal foukat silný vítr, který rozthl těžký kov z pilíře.Robert si ho nejprve nevšiml.
    Až když na něho začali křičet, tak už nestačil utéct.Kov zasáhl Robert do zadní části hlavy, hned na to padl na zem.Rychle zavolali sanitku.Robert byl chvíli dezorientovaný, ale po chvíli se zpamatoval a po ošetření hlavy šel do hotel si odpočinout.Naštěstí, utrpěl jen lehké poranění hlavy.
    Režisér v okamžiku ukončil natáčení filmu.Robert se sice vrátil další den na natáčení, ale s opuchlinou na hlavě.
  • lenkaaaaa

Re: Re: Re: Rozbresk :(

kámoška už si ji byla dneska koupit do knihkupectví a u nás prej už je.... *15*
  • deniska-l

Re: Re: ...

cože? *7* copak se mu stalo chudáčkovi?? ...to sem vůbec nevěděla *7* toe mi ho líííto *9* *14* *14* *14*
  • miss_cullen

Re: Re: Re: Re: Re: néééééé

můj jo *1* ale jaká je šance že ho vůbec někdy uvidím ? no, možná jestly přijede do těch Karlových Varů *14* *14* *14*
  • miss_cullen

Re: ...

novinka, že má rozbitou hlavu chudáček *9* *9* *9*
  • miss_cullen

Re: Re: Rozbresk :(

já sem pro něho byla dneska a nic *9* takže ho budu mít až v pátek *9* *9* *9*
  • deniska-l

...

ahoojk tak jak se dneska máte???....nějaky novinky o Robovi?? *15* *14*
  • b.e.t.u.l.i

nevim jestli chci *9*
  • lenkaaaaa

Re: Re: Re: Re: néééééé

tak holt dělej všechno proto, aby sis ho trochu otrávila *15*
  • b.e.t.u.l.i

kdybych zato mela dat cokoliv.. normalniho... a on by si to precet a ja bych se mu treba zalibila a treba by me ukazal producentum.. nebo tak.... *9* jaradsi na to nechci ani myslet protoze je 99% pravdepodobnost ze se to nesplni a kdyz se to nesplny coz je skoro uplne jasny tak budu straaasne smutna *9*
  • lenkaaaaa

no jo, tak s tou angličtinou to máš blbý *15* to by zase mně nedělalo problém, ale jestli by to potom četl..... *7* *1* *15*
  • b.e.t.u.l.i

taky sem chtela ale s moji anglictinou bych mu napsala tak jednoduchhy vety ze by si myslel ze mi je osm :D *15* njn a stopro je necte takze... prost to budu muset skusit jinak.. :) ale doufam ze to vyjde .... jinak nevim co bych delala .. mam jeden sen a ten si chci splnit.. *9*
  • lenkaaaaa

tak mu napiš dopis *15* ale myslím, že jich dostává stovky a ani to nečte *15*
  • b.e.t.u.l.i

njn nase sancicky sou mizivy ... ale to vam rikam ze za nej budu bojovat *15*
  • erikaa

Jo ja sem brunetka ale tady v ČR mi je to taky na dvě věci. *3*
  • lenkaaaaa

já jsem obarvená na červeno, takže taky nic *15* *1*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: néééééé

jak uz sem psala rob je na brunetky *9* a to muj pripad neni
  • erikaa

Re: Re: Re: néééééé

jo Paris Roba opravdu chtěla ale on jí dal košem *1* *3* Takže klid taky mě to nejdřív vyděsilo. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit