Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lenkaaaaa

Re: Re: Re: néééééé

to by musel začít fetovat a pít, aby s ní něco měl! *15*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: néééééé

to doufam protoze snizit se k tomu aby clovek chodil s Paris z toho uz se jen tak nevyhrabe.....
  • lenkaaaaa

Re: néééééé

já myslím, že to jenom někdo napsal do nějakýho časáku a všichni se toho chytli.proč by ho chtěla.ona má pěknýho chlapa. a rrob se nemusí líbit úplně všem...spíš je to nějaký drb.... *15*
  • hannahmiley

néééééé

No to snad nééé!Paris Hilton chce Roberta Pattinsona!Nééé blíží se zkáza světa!kráva jedna pitomá,co si myslí že nám jen tak sebere našeho Roba o kterým se můžeme bavit jenom my holky co ho milujem tady na diskuzi?!Píča jedna vyjebaná co si jako myslí?!Rob je JENOM náš a nikoho jinýho!Takže ať ta kráva na něj co nejrychleji zapomene jinak si to s ní vyřídíme ručně a stručně!Mrdka blbá má v hlavě jenom piliny nic víc!Husa pitomá co neví ani že lidi musejí pracovat!Takže Paris *16* *16* od našeho Roba dej ruce pryč! *10* *10* *5*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: juicy

jj jasne ja si sla pro to juicy ale nemeli ho tak sem vzala aspon in touch kde je rob taky *15*
  • erikaa

jo tak to sme dvě už ho mám taky myslim in touch *3* *3*
  • b.e.t.u.l.i

jn *15* klido bych si uzivala s nim
  • erikaa

Re: Re: Re: Re: juicy

fakt to je jak si užívá že jo vypadá to věrohodně ????? *1* *4*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: juicy

tak sem ho nenasla.... ten casak... zejtra se mrknu este jinde *15* ale mAm in touch a tam o nem taky pisou :)
  • erikaa

Re: Re: juicy

fakt tak to je super !!!!
  • erikaa

Re: Rozbresk :(

jo ja ho budu mít taky až zejtra búúúúúúúúú *9* *9*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: juicy

jj jasne :D *15*
  • lenkaaaaa

Re: Re: juicy

jak jinak, že?!..:P...ne sranda *15*
  • b.e.t.u.l.i

Re: juicy

wow tak to du nakupovat!! *15*
  • b.e.t.u.l.i

Rozbresk :(

tak sem byla ve dvou knihkupectvich a vsude ho budou mit az zejtra *9* to teda nevim jak to zvladnu *7*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Rozbřesk!!

jj jasne...
  • b.e.t.u.l.i

Re: WOOOW!!!

jj jasne ze je skvelej a uzasnej.... :)
  • juicy

ahojky jak se tu máte??? víte že vyšel časopis juicy a jsou tam 3 stránky o robovi *14*
  • WOOOW!!!

On je tak úžasnenj!!!!!! Dal bych nevím co za to, abych si s ním mohl promluvit. Je to jeden z nejlepších herců všech dob! A navíc je tak krásnej!!! Už jsem to viděl třikrát a pokaždý se na to dívám, jako bych to viděl poprvé. *1* *1* *4* *4* *14* *14* *14* Nemám rád lidi, co ho kritizujou! Ať nechodí na tyto stránky! Souhlasím se všemi, co ho zbožňují jako já. Je to skvělej herec a moc sexy. Prostě ideální typ! Mějte se David. *14*
  • Popcorn

Ahojky včera vyšel nový Popcorn a je v něm velký plakát Cullenových a taky rozhovor s Robertem *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit