Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • b.e.t.u.l.i

Re: new moon

uz se toci :) a v kinech koncem listopadu *15*
  • lenkaaaaa

Re: Re: Re: Re: znám svoje práva

nic proti kočko.....já sem nic takovýho nepíšu, ale ani neurážím ty co jo....prostě ony jednou příjdou na to, že o byla blbost, ale každej sme jednou někoho ,,milovali!....a ten kdo ne...prostě jen nemá city.... *3*
  • Re: Re: Re: Re: znám svoje práva

tak jo, díky za svobodu.... *3*
  • Re: Re: Re: znám svoje práva

ale zajimam, vás všechny, kdyby ne, ignorovali byste mě....jo a asi máš pravdu s tou závistí, ale nezávidim mu jeho KRÁSNEJ XICHT, ale jeho super fanynky, taky bych chtělo takový mít... *14* *14* *14*jenže moje fanynky jsou záchodový trubky atak budu o Robíkově kráse jen snít a snít..... *5*
  • nik011

Re: Re: Re: znám svoje práva

pro tebe nikdyy, a to hovno si vyser kdy chces
  • lenkaaaaa

Re: Re: new moon

???no jo...tak si nemáš všímat ani ty ,lidí, kteří píšou že ho milujou,stejně dobře jako samotnýho edwarda
  • nik011

Re: Re: Re: Re: znám svoje práva

ty hnusny "hovno" uz s tebe vsichni brecime *9*
  • Re: Re: znám svoje práva

tady někdo nedokončuje větu??prosím dokonči to ať se můžu připravit na vysrání toho něčeho..... *3*
  • nik011

Re: Re: znám svoje práva

no vidis ze zavidisssssssss ,kdyz na tebe cumi ten jeho KRÁSNEJ xicht tak mu asi zavidis ze tam nejses ty protoze tebe by tam nikdy nedali ,njn jaa si tady budu rikat ze je klidne buh lasky a ty o nem treba neco jinyho ,tak se s toho podelej!! nikoho tady nezajimas chapes??
  • Re: new moon

tak se mi to líbí. *14* *14* optimistickej člověk, kterej si toho prostě nevšímá, diky diky
  • Re: Re: Re: znám svoje práva

jestli sis toho dávno nevšimla lenkooooo, jsem hovno a s tim sem se už dávno vyrovnalo.....díky za lítost ale jedinej, kdo ji potřebuje ste vy.... *13* *13*
  • erikaa

new moon

MYSLÍTE SI ŽE UŽ SE ZAČAL TOČIT NEW MOON ????? a jak myslíte že muže trvat natáčení ?? *4* *4* *5*
  • nik011

Re: znám svoje práva

no tak si vyser
  • lenkaaaaa

Re: Re: znám svoje práva

prostě jsi ztracený případ...je mi tě vlastně hrozně líto...seš porstě nějaká hnuska která se s tím neumí vyrovnat a tak si tady vybíjíš vztek jak malá holk *15* trapko
  • Re: znám svoje práva

jaká zatracená závist, co ti mám jako závidět???? to, že seš do něj zabouchlá????tak to tě lituju holčičko!!!!já si ty vaše zpropadený komentáře k němu nečtu, jako že je robík bůh krásy.....ale du po ulici a z výlohy na mě čumí jeho ksicht, už toho mám fakt po krk.!!!! *9* *9* možná je to můj problém, ale chci ze sebe dostat ten vztek a ty mně v tom nemůžeš zabránit!!!!můžeš mě přece ignorovat tak to dělej a neser se do mě!!!
  • deniska-l

hele a kdo ti jako cpe svůj nazor??? je tady snad někde psany že to je pro tebbe?? nějak sem si toho nevšimla a asi to bude tím že pro tebe tady nic není *10* tak sem nelez a nečti si ty příspěvky pač potom koukam že maš zatmění mysli a seš nějak mimo *16* *15* a co že ho nezname? pořááád je lěpší někoho neznámyho chválit než tady na něj takle hazet špínu ....!!! *10* *8* *13* takže už se na to prostě vyserte nikdo tady na vás není ZVĚDAVEJ *13* TAKŽE ZBOHEM!!!!
  • lenkaaaaa

och....asi by sme neměli podceňovat vaši inteligenci....teda jestli vám to slovíčko vůbec něco říká *15* asi ne....co třeba slovo sklapni? to doufám znáš!
  • b.e.t.u.l.i

ale PROC?! proc sem chodis kdyz ho nemas rada *16* ja to nechapu jestli nechces aby ti ho nekdo podstrkoval tak si to tu necti!! my ho mame radi a vzit si to nenechame... a vubec proc s tebou stracet cas *15* *8* uz ses mi ukradena... at si te ta zavist sezere...
  • znám svoje práva

Vy nám tady nadáváte, že ho neznáme a proto ho nemůžem pomlouvat,ale vy ho přece taky neznáte a uctíváte ho jako nějakýho boha!!!!!Máme na to úplně stejný právo jako vy, vy nám ho cpete, jako kdyby byl nejkrásnější na světě tak my vám zase budeme cpát svůj názor ať je to fifty fifty *16* *16* *16* *16* *16*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: brejle

myslim ze i barvu :) ale on ma asi cernejsi *15* a vic toho asi ani nejde mit podobnyho :D takze SNAD sou hodne hodne podobny *15* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit