-
Re: Re: new moon
*4* Já jedu v květnu do Anglie taky *4* -
Re: Rozbřesk!!
jupí! já se tááák těším *15* Ty brýle co máš na té fotce jsou z C&A *7* -
Re: Re: Re: Re: Rozbřesk!!
jj sem rada :D uz se nemuzu dockat *3* -
Re: Re: Re: Rozbřesk!!
Uplně v pohodě *1* -
Re: Re: Rozbřesk!!
omlouvam se ze je to tu tolikrat... blbne mi to :/ -
Re: Rozbřesk!!
Jojo sice už sem to četla, ale myslím, že mě to neomrzí číst to pořád dokola: *1* -
Rozbřesk!!
už jen dvě hodiny a vyjde rozbřesk!! *15* wow nemuzu se dockat!!! -
Re: Re: :D
tjn snad s tim skoncej.. *9* -
Re: :D
No to doufám:) ráda si tady čtu a takovéhle zamindrákované hovínka mě docela deptaj:) -
:D
Holky(kluci) myslim ze bysme se uz tema hovnama a masama nemeli nechat vydepotat *16* at si pisou co chtej a my jim na to nebudem odpovidat .... ono je to pak prestane bavit kdyz jim nebudem odepisovat.. a prestanou SNAD!!! *9* *1* -
Re: Re: Re: znám svoje práva
jo a ta veta dokoncena jenom sem tam zapomela tecku, tak mi to prosimte promiiiin!! . -
Re: Re: Re: Re: Re: new moon
Budu se modlit *7* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: new moon
No to by byla sranda kež by se to fakt stalo!!! *4* *1* -
Re: Re: Re: Re: znám svoje práva
tak ty chces kocky jako ma rob jo?? tak ty budes mit tak za 100000 let jestli vubec nekdy.. -
Re: Re: Re: Re: new moon
fakt? :D ja jedu taky *15* treba se potkame my dve a pak potkame Roba spolecne.... :) -
Re: Re: Re: new moon
jo ja jedu totiž na konci května do Anglie kež bych ho tam potkala *4* *4* asi bych sebou fakt sekla. *14* *1* *1* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: znám svoje práva
pro tebe vse -
moment
Já se chci jen zeptat proč sem někdo chodí do fanklubu osobnosti ROBERT když chce jen buzerovat a pomlouvat ROBERTA myslím že je logické že ve fanklubu jsou fanoušci té určité osobnosti a s toho vyplívá at sem ty buzeranti nelezou a nacpou si svý keci na ono místo. Ja bych se osobně chtěla bavit o normálních věcech a ne pořád číst ty keci o Robovi... už je trapny jak tu pořad někdo provokuje nas fanoušky... *16* *10* *9* -
proc?? ja te nechci ignorovat ,me to bavi . a pozdravuj sracky -
nic proti kočko.....já sem nic takovýho nepíšu, ale ani neurážím ty co jo....prostě ony jednou příjdou na to, že o byla blbost, ale každej sme jednou někoho ,,milovali!....a ten kdo ne...prostě jen nemá city.... *3*