-
Jo máš pravdu Stmívání je spíš takový sladák jak ty říkáš.. Ale já prostě upírí (všeobecně) Uplně zbožnuju takže tu Baffy prostě nějak nemusím :-)
-
Právě jsem přišla z kina z Miláčka a bylo to dobrý. Musím nesouhlasit s kritikou, kde bylo řečeno, že se pointu dozvíte až na konci. Od začátku je jassné proč se George tak chová a jaké má záměry. A ano Robertovo půlky jsou tam vidět, asi 2 vteřiny a to je z celé erotiky skoro vše. A že že se celou dobu zasněně kouká, to bych neřekla, spíš nasraně. Má tam pár dost dobře zahraných scén. Velká romantika to není, ale film se mi líbil a ,myslím, že stojí za shlédnutí.
-
velmi atraktivní herec, holky se o něj rvou, má velké charisma
-
někdo je zabíjet musí :-)))a hlavně v tom serialu nejsou tak milý jako cullenovy (kromě angela). Buffy je prostě tvrdší (proto by ho zabila)to nemužeš upřít stmívání je prostě sladak no nevim jak to jinak říct ale neříkam že je špatnej:-) ..a mas pravdu mame jiny nazor :-)
-
viděla jsem to už včera a dost mě to zaujalo. Mělo by to mít premiéru 23.5.2012.
-
A máme tu novej film *3* *3* http://filno.pise.cz/169963-robert-pattinson-v-novem-snimku-cosmopolis.html
-
Tak ted sem to taky konečně zkoukla.. A je to vážně hrůza! Myslím že na to budu koukat jenom v angličtině! :-D Ten Emmetův, Alicin atd.. hlas.. To je fakt děs. Ale hlavně že nechali toho Edwarda a Bellu! Mě se hrozně líbí ten jeho hlas.. Myslím že je to ten Jan Maxián že? :-D
-
S tím s tebou nesouhlasím! Já Buffy viděla jen jednou a upřímně, moc se mi to nelíbilo a navíc mi vadí že zabíjí upíry :-D Ale to je každýho názor ;)
-
Buffy je skvělá a myslim že ten obrazek vystihuje co by snim opravdu provedla a hlavně je tam konečně něco jinyho :-)
-
Njn.. Co oni už si nevymyslí co? :-D Taky nevím co proti němu pořád mají.. Poslední dobou je toho na něj nějak moc.. :-/
-
Právě jsem četla recenze na Miláčka a jśem naštvaná. Mám pocit, že i kdyby Robert zahrál cokoliv tak už to jen z principu, že hrál Edwarda ve stmívání bude špatně. Furt tam zmiňují, jak špatně koukal, pak zas koukal moc , pak málo já už nevim. Podle ukázek tam hrají všichni dobře tak co pořád mají.Nechápu.
-
tak tak *1*
-
knížka je super, byly tam některý věci, který ve filmu nebyly.
jestli chceš vědět jaký, napiš mi *4* *4* *4* -
Podle mě je to blbost! A jak už tady napsala jackie: bulváru se nedá věřit.. Sice Roba moc neznám, ale vím že by tohle neudělal.. Vy snad věříte že by si začal něco s alkoholem?? Dobře tak se třeba jednou nebo dvakrát opil někde v baru, ale to neznamená, že s tím má problém atd.. :-) A navíc koupil Kristen ten barák! Ted zrovna si to třeba spolu užívájí doma na gauči :-D
-
Tohle se ví,ale jsou tam hezký obrázky *2* *2* http://krasna.nova.cz/clanek/showbiz/robert-pattinson-mel-des-ze-sexu-s-kristen-stewart.html
-
Tak jsem včera konečně mrkla na Rozbřesk s českým dabingem a dobrý až na tu změnu hlasů,to je teda celkem nezvyk *7* ještě že Belle,Edwardovi a Jacobovi nechali původní,to už by bylo hodně divný *4*
-
http://ulozto.cz/xRKDxBf/twilight-saga-rozbresk-1-cast-cz-dab-2011-57-avi
-
tjn taky se mi to nezdá..bulváru se nedá věřit,jen si vymýšlí aby byli zajímavý a taky nevědí co psát...nemyslíš si,že by Rob byl takovej zmetek,že by fetovalměl problémy s chlastem a ještě podváděl Krist...blbost
-
movie library
-
To se mi moc nezdá. Vždyť teď spolu byli v Paříži a vypadali spokojeně.