Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://ulozto.cz/xRKDxBf/twilight-saga-rozbresk-1-cast-cz-dab-2011-57-avi
  • No právě že jsem to už pak nikde nenašla.. nemohla bys mi poslat odkaz když to tam najdeš?
  • A nevíš prosím kde bych si to mohla stáhnout?
  • taky jseem o tom slysela a vubec se mi to nelibi!!!!!!!! *13* *10* *10* *10* *10*
  • chci se zeptat jestli je pravda ze robert fetuje a ma problemy s alkoholem a nechal kristen( zahejba ji) doma a ted se z toho zhroutila a je v depresi???? pry je konec jejich lasky rob si chce uzivat je to pravda ??? *13* *13* *13* *13* *8* *8* *8*
  • *1* *1* *1* *1* tjn známe *1* a přesně u toho porodu taky konečně nějaká akce *1* nejvíc se tlemil u toho jak se pod Bellou a Edwardem skoro složila postelz toho nemoh a málem z postele slítnul *1*
  • No jo chlapy, můj se sice neřechtal, ale zase to celé prozíval a u porodu prej no trochu akce na konec? Chlapy no.
  • na uložto je možností více stačí se podívat;) mě to z tohodle odkazu taky nešlo...taky zakázaný
  • Ahojte holky tak jsem včera s přítelem koukala na Rozbřesk 1.část v češtině....je to krásně udělaný...akorát ten porod byl trošku drastickej...ale jinak dobrý...Lukáš se řechtal celej film-mu to přišlo strašně vtipný:D
  • Jaktože ten soubor byl zakázán? Nevíte o jiné možnosti, kde stáhnout rozbřesk dabovaný? *13*
  • Jo máte pravdu.. ty s tou Buffy se mi taky nelíbí... Já jí ani nemám moc ráda.. Nevím příde mi to takový divný.
  • Ty jo! Tak to už má hloubku.. Takhle jí koupit barák.. Trochu mi to připomíná, to jak Carlisle koupil Esmme ostrov :-D Takový romantický! A ještě k tomu v Paříži! To je krásný! :-D
  • lenkaschs
    První týden v tomto měsíci březnu strávili Robsten v Paříži a nyní se dokonce zjistilo, že Rob zde překvapil Kristen koupí nádherného domu za 1 milion. Chtějí mít v Paříži vlastní rezidenci a ještě letos se na pár měsíců do Paříže vrátit. Kristen prý byla velice nadšená.
    originální článek na :http://www.hollywoodlife.com/2012/03/14/robert-pattinson-kristen-stewart-paris-house/
  • Jej! To je super díky :-) Hned to du stáhnout! :-D
  • Jojo souhlasím, je výbornej herec a v Twillight mu to fakt sluší.. A možná máš pravdu, že některý ty fotky nejsou zrovna užasný.. Ale každej má nějakou špatnou fotku ;-) Mě osobně se líbí všude.. Ale to je každýho věc ;)
  • http://uloz.to/xxsVXsa/twilight-saga-rozbresk-twilight-saga-breaking-dawn-2011-cz-dabing-by-mirindik-avi
  • ja si ten film stahla s dabingem uz vcera,ale ten dabing je hroznej az na hlavni postavy
  • Ahojky dnes je den kdy Breaking down vychazi z ceskym dabingem *3*
  • Robert je dobrej herec ale tim to pro mě asi končí!On je takovej divnej sorry ale kdyš hrál ve twilight tak byl hezkej( tam se mi líbyl)ale ted kouknu se na google a ejhle co vidim oškliva na obzoru!! :D:D sorry není můj styl!Jinak nic proti němu fakt dobrej herec! *15*
  • Ona je i knížka? To sem nevěděla.. Tak to si jí musím přečíst :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit