Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • swery

Re: Re: Re: Re: Re: Dobrou noc

*15*
  • swery

me by jenom zajimalo kdo by si chtel in touch kupovat *16* nejhorsi casak co kdy byl..ovsem hned po blesku ale to sou zese noviny... *3* ty si uz rozbresk cetla???
  • b.e.t.u.l.i

jj jasne :) pisou tam ze ho paris chtela vytahnout na rande ale on ji odmitl :D ze ma radsi brunety a sel s nejakou divnou :D....Miguita Oliver tak se menuje.... ale je divna :D *15* .. ale stejne je na brunety :( a ja sem pitoma bloncka.... hned zjtra se du obarvit :D... no tak to zas ne :D na svoje vlasy sem pysna :D ale kuli robertoj mozna :D zacnu o tom uvazovat :) *15*
  • odysseus

Re: Re: Re: Re: Dobrou noc

ten je na nic....neprelozi vsechno..a hod sem nejaky ty drby z in touche *15*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Dobrou noc

ja bych mu to klidne vsechno prelozila :d ale asi by mi musel pomoct google translator :d *15*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: fotka

esme :) ta hraje v chirurgach :) nej serial :D
  • odysseus

Re: Re: Dobrou noc

co ty vis...treba by se lek a utek!!! *15* *15* *15* *15* *15* kdyby si to precet
  • odysseus

Re: Re: Re: fotka

ja myslim, ze je to spis esme..ne?
  • b.e.t.u.l.i

o ty novy :D jak je tam takovej dost bilej a s nejakou znskou myslim :D
  • elizabethd

JJ už vím o jaký fotce tady mluvíte-Já si myslím že to vedle je Nikky,nebo nn??? *7*
  • elizabethd

Re: Re: fotka

O jaký fotce tady mluvíte??? *7*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: fotka

on je sexy vsude :D ... no dobre ta fotka neni nic moc ale kdyz se ti nekdo libi tak se ti musi libit vsude ne :D ... jen by me zajimalo kdo je ten vedle ?: :D
  • odysseus

Re: fotka

nesouhlasim....sexy nevypada...vypada jako kdyby utek z minuleho stoleti *15*
  • b.e.t.u.l.i

fotka

myslim ze ta nova fotka je desna :D ne ze by mu to gtam nesluselo ale vypada tam vazne jako killer :D *15* ale .... mno jasne ze je sexy :D
  • elizabethd

Re: Re: Dobrou noc

Tak to nejsi sama(béééééé)(budeme držet hodinu smutku-nééé dělám si prdel)
  • b.e.t.u.l.i

Re: Dobrou noc

skoda ze si nic z toho nikdy neprecte :( *9* je mi fakt dobreku.... dala bych vsechno zato abych ho mohla poznat osobne..... :(
  • hannahmiley

Dobrou noc

Dobrou Robíku budu na tebe myslet.stejně jako ostatní co tady píšou že jo holky? *15*
  • carolincullen

šestý smysl xD

http://www.4tnz.com/content/what-se cret-vampire-power-do-u-have

tad y si můžete otestovat jakou máte speciální schopnost:D mě vyšlo že jsem jako Alice že vidím do budoucnosti xD kéž by to byla pravda xD
  • elizabethd

Sexy Poster:))

Tady na týhle stránce je sexy poster k New Moon... *1*

http://robert-t-pattinson.blog.cz/0903/new-moon-poster-hm

(kdyžtak si to zase upravte ten odkaz v adresáři)
  • carolincullen

Re: fantazie

jo jo na film se taky divam pořád dokola xD ale knížku čtu teprv tu trojku ale už jsem u kapitoly 23 xD ale znovu nevim jestli bych to četla to už není podle mě ono protože už vím co se bude dít a pak nejsem překvapená xD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit