Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fantazie

ahojky,souhlasim s odysseus.taky uz toho mam plnou hlavu,v my mysli uz je vsechno jako kdyz ctete knizku,vzdycky si neco proste jen tak pomyslim a najednou si hned za tim pomyslim:řekla jsem.no proste sem uz blazen dokonce se mi zda,ze uz sem pochytila naky zlozvyky postav z knizky,ale stejne nemam tak silnou vuli aby sem ty knizky necetla porad dokola a nekoukala furt na film
  • elizabethd

už se blížíme k 1000

No supéééééééér už se blížíme do 1000 tak to dneska musíme dokončit do tý 1000... *3* *3* *3*
  • elizabethd

Pariska or Natalie???

Kdyby si měl Robert vybrat-koho byste mu doporučili???Pariska or Natalie Portman???Já dávám Natalie,protože není tak vymatlaná jako ta blondýna a je to hezká girl a ještě určitě milá a chytrá... *1* *1* *1*
  • elizabethd

Re: nessie

No protože jí dal takovou přezdívku Jacob,ale mně se líbí ta přezdívka už jsem si na ní zvykla... *1*
  • odysseus

Re: Re: Re: pro betuli

http://robert-t-pattinson.blog.cz/0 903/wow-twilight-deleted-scene-prek vapeni

tohle by mela byt ona....hele kdyztak se podivej na robert-t-pattinson.blog.cz do kolonky videa a tam budou
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: pro betuli

ale tam neni ta v ty posteli :( *9* *15*
  • odysseus

Re: Re: Re: pro betuli

tady je neco...snad to pujde....tuhle jsem objevila tedka

http://stephenie-meyer.blo g.cz/
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: pro betuli

dneska me nejako nic nenapada :( *9* nenaslas uz ten odkaz :) *15*
  • odysseus

Re: Re: pro betuli

mas nejakej konkretni napad? *15*
  • b.e.t.u.l.i

Re: pro betuli

co treba Roberta :D
  • odysseus

pro betuli

ahojky...co budeme dneska probirat? *3*
  • hannahmiley

Jéééé

Je to můj nejoblíbenější herec a slyšela jsem že ta blbka Paris Hilton ho chce sbalit.Já proti ní protestuji.Kdo se mnou souhlasí?
  • b.e.t.u.l.i

nessie

proc se Renesmee rika nessie? *7*
  • b.e.t.u.l.i

Re: stárnutí Nessie

jako ze bude naporad sesti leta j :D to je divny *15*
  • stárnutí Nessie

Všichni jste vedle jak ta jedle.....Rozbřesk už jsem četla dvakrát a můžu vám říct že to má celé promyšlené do detailu. Nessie zhruba v šesti letech dosáhne dospělosti ( bude ji cca 25let )a pak už dál stárnout nebude.
  • renesmee

se stárnutím renesmee je to v rozbřesku vysvětlený, nebo když ne, tak někde na netu. ona po narození stárla hrozně rychle, ale zhruba v 6 letech by se to mělo zastavit a měla by zůstat takhle malá navždy .. tak asi tak
  • odysseus

Re: Re: Re: POKRACOVANI Z druhe stranky :D

nekde ho myslim mam...ale ted uz ho hledat nebudu, pac bude nekde mezi tou horou odkazu na blogy o stmivani...ale zitra ho zkusim najit....ale reknu ti, je dobre ze je tam nedali....ten jeden je ...vis jak je ve filmu ta scena jak se zvbudi a uvidiho, ale kdyz rozsbviti, tak uz tam nejni?tak tam je to trochu jinak..on aho uvidi, kasle na svetlo, pritahne si ho a zacnou se libat *15*
  • odysseus

Re: Re: Re: Re: Re: nessie

nejni to kruty, ja jsem taky v jistym smyslu rada...ale dam ti radu..snaz se toho zbavit, cim driv tim lip...ja s tim mam strasny problemy a to jsem si z toho nic nedelala 7 let ale ty bys to mohla mit jeste snazsi....
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: POKRACOVANI Z druhe stranky :D

nevidela :( nemuzu to nikde najit mas odkaz
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: nessie

mozna je to kruty ale sem rada ze v tom nejsem sama *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit