Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • odysseus

Re: Re: Re: Re: Re: :)

ja mu zato vinu nedavam...ale desne mi tam vadi...nastesti jsou ty sny naprosto nevinny, jinak bych se z toho asi zblaznila *15*
  • odysseus

Re: Re: Re: Re: Re: nessie

ja taky cekam na knizku..a abstinuju uz ted *15* vic jak tyden jsem si neprecetla ani radek z zadny knizky ze stmivani *3*
  • b.e.t.u.l.i

njn ale on za to chudacek nemuze .... *5*
  • b.e.t.u.l.i

tjn :D ja rozbresk taky este necetla cekam na knizku a 25 hned ji pobezim koupit :D ale musim se dost ovladat abych to hned ted nezacala cist... je to jako odolavat lidsky krvy :D *1*
  • odysseus

jenze ja ho tam nechci...at leze do hlavy nekomu jinymu...mam dost starosti se svym skutecnym zivotem...nemusi se mi tam jeste michat nekdo koho v zivote neuvidim!!!
  • b.e.t.u.l.i

proc..... jaky mas stesti si s nim prehravas svoje vlastni filmy ne :D to je legracni nemyslis *15* *1* *1*
  • odysseus

ja jsem rozbresk necetla, ale nekdy si rikam, ze uz to s tim deckem mozna prehnala....no muzeme jen doufat ze to ma dobre promysleny *15*
  • odysseus

no to me prave desi...ja na nej skoro nemyslim a kdyz jo, tak ho lituju a pak se mi o nem zda... ja chci aby z tech snu VYPADNUL!!!
  • b.e.t.u.l.i

tjn s tim deckem je to cely nejaky ujety..... *15*
  • odysseus

ja si taky rikam...bud bude furt mimino nebo bude starnout a rodice ji prezijou...jedna predstava lepsi nez druha.... *9*
  • b.e.t.u.l.i

no sny sou vlastne myslenky.... zda se ti o tom o cem v noci premejslis :) takze na Roba prece jen myslis i kdyz jen ve snu *15*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: nessie

to je docela kruty :D *15* *15* ale stejne to nechapu.... vzdyt edward zustane 17 letej bella 19 ti neobo tak nejak a jak to bude s tou malou....vzdyt kdo by chtel bejt furt petiletej treba
  • odysseus

mozna trochu...ale ja jsem taky cvok i kdyz v jinym smeru...a ty sny,nevis proc se mi o nem zda i kdyz nechci aby se mi o nem zdalo???? *7*
  • b.e.t.u.l.i

Treba se mi o nem taky bude dneska zdat *3* a treba spolu pudem k oltari *15* docela pekna predstava ale nevyplnitelna *9* ja nechci aby to byla jen platonicka laska *9* .... uznavam sem cvok
  • odysseus

Re: Re: Re: nessie

to jo...ale aby to nebylo podle lochnesky...ta se pry taky jmenuje nessie *15* *15* *15* *4* *4* *4*
  • odysseus

jen nerikej...vsechno jde kdyz se chce *15* ale tohle byl jen nejakej ulet...ostatni sny byvaj normalni!!! *15*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: nessie

jezis to je desny :D to je jako rosničko *15*
  • b.e.t.u.l.i

ty mas ale sny *15* ale este ze se jak rikas Rob nedal.... :D este by z nej vysaly vsechnu krasu.... *7* ale to snad ani nejde :D
  • odysseus

Re: nessie

lepsi nez renesmičko *15*
  • odysseus

Re: Re: Re: Re: Rozbřesk

to by asi napadlo kazdyho, ne? *15* podle rodicu rodicu *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit