-
Re: Re: Re: Re: Re: :)
a nebo se nedal *15* ...byly dost nechutny, kdyz jsem se vzbudila, jeste chvili mi z toho bylo spatne.... -
nessie
nevite nekdo proc rikaj maly renesmee nessie? *7* -
tak to byly asi nejaky slepy :)takovyho andilka *1* -
nee(ty bys rekla bohuzel, ja nastesti-o neco takovyho fakt nestojim) a uklidnim te, ani oni ho do pokoje nezatahly *15* -
doufam ze si ho aspon zathla k sobe do pokoje *15* a vytrelas tem sousedkam zrak :D -
ja myslim, ze reseni ponecham autorce...ale tukle se mi robert vetrel do snu...bydlela jsem v hotelu, mela jsem strasne nechutny sousedky(ctyricatnice, co si tam furt vodily chlapy) a robert se tam promenoval po chodbach hotelu...dost ujetej sen *15* -
njn to je dobry *15* si to vyresila za stephenie :D by si mela bejt jeji pomocnik *4* to me nenapadlo *1* -
Re: Re: Re: Re: :)
tam se rika ze je ji spatne z pachu krve, ne z piti krve *15* ale mohlo by ji to delat trochu problemy...ale treba ji to pomuze a nebude vubec pit lidskou krev *15* -
Re: Re: Re: Re: :)
nahodou :D me krev docela chutna :) *15* nechapu jak se z ni muze delat belle spatne :D vzdyt chce bejt upirkou *15* -
Re: Re: Re: :)
jses blazen....ale to mi nevadi...a krev bych si nedala, vseho s mirou i blazneni *15* -
Re: How to be viděli???
nn nevidela ale hodlam videt vsechny filmy s nim *3* -
Re: Re: :)
ja bych si klidne dala i ten s tou krvi :D *15* tedka posledni dobou.... *3* -
Re: :)
ja proste tvrdim ,ze mi tam to cigaro vadi!!! koureni je hnus!!! bez cigara by mu to sluselo vic... -
Re: podívejte se pls :)
super povidka....ty ses asi velkej cvok do stmivani, vid? *15* -
Re: :)
ja cokoladu nerada...radsi cajovej kalendar *15* -
How to be viděli???
Hele viděli jste někdo z vás filmík s Bobíkem How To Be??? *7* -
Ahojky Denisko
Nazdááárek Deny... *3* Tak ses zapojila do diskuse??? *1* -
Re: ;)
jj podle mě taky robert je prostě dokonalej *1* *1* *14* -
Re: ;)
Tedkon v In Touch je (zase)Robík a tam je že Zac Efron a Justin(víte jakýho myslím toho zpěváka-já nevím jak se to píše to příjmení)žárlí na Robíka kvůli jednomu filmu(který se bude možná natáčet ale možná taky nn,protože drby jsou drby) kde všichni 3 hrajou,no a žárlej protože tam má Robík hlavní roli no a oni jsou jako tam jak se to říká druhý kolo u vozu... *15* *15* *15* -
Re: Re: :)
a nebo nejaky krvavy kapsle *15*