Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • b.e.t.u.l.i

:)

ale ja mylslim ze s tim cigarem mu to strasne slusi... jemu by to sluselo i kdyby kydal hnuj :D *15*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Rozbřesk

tjn a este sladsiho tatinka *3* *15*
  • elizabethd

Re: Rozbřesk

To věřím že je Reneesme zlatíčko,když má tak úžasný rodiče... *3* *3*
  • swery

Rozbřesk

ahoj tak už mám skoro rozbřesk dočtený a je to uplně emocionální *14* Renesmee je fakt zlatíčko *4* *14*
  • deniska-l

Re: kuřák

joo robíík kouří:-(...je to fakt na těch fotkách z natáčení novýho měsíce např. na týhle stránce: http://stmivani.wz.cz/5-info/twilig ht-herci-kouri/ Ale robíkovi to sluší i s tou cigaretou v ruce *1* *14* *14*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: kuřák

podle me Rob nekouri *7* protoze ma takovej sladouckej hlas jakej by kurak rozhodne mit nemoh .... a to cigaro si da do pusy jen na foceni *15* ... ale to je jen muj nazor...
  • Robert

Ahoj juknete plss..na muj blog tady je stranka http://spidercat.blog.cz/ mam tam emaili celebrit! *3* *14* *4*
  • carolincullen

Re: kuřák

jj určitě je:) stačí když se podíváš na fotky z přípravy natáčení new moon:)
  • erikaa

kuřák

Myslíte si že je Rob kuřák ?????
    Celkem by mě to zajmalo. *4*
  • gigi.cullen

Dokonalost

Já nechápu jak něco tak úžasného jako je Robík eště nezavřeli někam do izolace protože on je tak krásný až to ničí..miluju ho ale kdo ne že ?XD
  • swery

Re: f

*7*
  • swery

Re: Re: kniha online

diky...... *5* *1* ja mam rozbresk skoro uz docteny uplne z toho nemuzu *9* hlavne jak jsou po svatbe na ostrove Esmé *14* pak jak se ji narodi Renesme *14* a ted pujdu cist jak bude mit prvni lov tak sem zvedava..... jinak sry ze tady zverejnuji uryvky z knihy *7* *1* *15*
  • carolincullen

Re: Re: kniha online

já si taky počkám na knížku:D originál je hold originál:D a návic nemam ještě ani dočtené Zatmění:D ale už se blížím konci:D
  • elizabethd

Re: kniha online

Jůůů jsi báječnáááá... *1* *1* *1* Ale stejnak si koupím ještě knihu(no to je jasnačka přece)... *14*
  • f

božee on je tak krasnýýýýýýýýýýýýýýý
  • swery

kniha online

ahoj kdo si chce precist rozbresk tak je online tady : http://twilightblog.txt.cz/rubriky/ 20177/rozbresk-kniha/
  • nik011

Re: Zdravíčko

ne !
  • elizabethd

Zdravíčko

Čauky tak jsem tu zase... *1* *1* *1*
    Už jste vylovili něco z tych vaších mozků,???Já teda nn... *9*
  • odysseus

Re: Re: Re: for Odysseus

neboj,tak strasny to nebylo...on se tam jenom objevoval...nechutnosti delaly v tom snu moje sousedky v hotelu kde jsem bydlela *15*
  • carolincullen

Re: Re: Re: Re: Re: Čauky jsem here...

dokonalost sama:D on je sexy všude:D a to cigárko mi nevadí:D ne že bych byla kuřačka taky to nemam rada i když si občas dám jedno na uklidnění:D vypada tam mooooooooc krásně:) *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit