Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Candids

Ahoj seš tady ještě
    *4*
  • elizabethd

Candids

Tak nic no ani podruhý se mi ta stránka nezobrazila normoš...ale stačí si to upravit v adresáři tu adresu s tyma candids...
  • elizabethd

Candids

http://robert-t-pattinson.blog.cz/0 903/rob-na-ceste-do-prace-s-ranni-k avou
  • elizabethd

Candids

http://robert-t-pattinson.blog.cz/0 903/rob-na-ceste-do-prace-s-ranni-k avou

Tadyhle jsou candids fotky Robíka... *1* *1* *1*
    (Doufám že ta stránka jde zobrazit)
  • nik011

Re: Už víte???

este ne
  • nik011

Re: Už víte???

i love him
  • nik011

Re: Sorráč,za opožděnej ohlas...

comeback? na to se nekoukam
  • elizabethd

Už víte???

Už jste něco vyhrabali z toho mozku-nějaký tématíčko by bylo o Robíkovi??? *7* *7* *7*
  • elizabethd

Re: sen

Jůůů tak to je docela napínavej sen akorát škoda že ses probudila... *15* *15* *15*
  • zuzanka666

sen

Zdál se mi o Robertovi sen.Zůstala jsem po odpoledce sama ve škole a najednou přiběhl bílaj naježenej medvěd a zečal se na mě sápet pak přišel Pati(Robert) a zmrazil ho na mě zavolal:,,útíkej než se probere"!A já na to:,,Bez tebe Roberte nikam nejdu"!Pak se probrel a začeli bojovat.Mezitím mi pořád opakoval at odejdu a já furt že bez něho nejdu.Už nevím jak to dopadlo protože jsem se probudile... *16*
  • odysseus

Re: Re: Re: Re: Sorráč,za opožděnej ohlas...

tobe at se o nem taky zda!!!!
  • elizabethd

Re: Re: Re: Sorráč,za opožděnej ohlas...

Tak dobrou a co jiného než zase nádherné sny o... ty víš o kom... *1* *1* *1*
  • elizabethd

Re: Re: Sorráč,za opožděnej ohlas...

Kdy by to napsala ty knihy ta Meyerka,tak bysem jí zlíbala láskou... *15* *15* Hele už musím zase jít do hajan-to je strašný... *8*
  • odysseus

Re: Sorráč,za opožděnej ohlas...

chudáku....ja pisu zejtra chemii-zase- a moc to neumim...ale vis co byme zajimalo? jestli prepise vsechny knizky z pohledu edwarda...tak se tesim na novej mesic z jeho pohledu...to by bylo super, ne?
  • elizabethd

Sorráč,za opožděnej ohlas...

Já jsem taková nevěrnice,sorry že jsem se neozvala dřív,já jsem se koukala na Comeback...:0)Ale zítra na něco příjdu na nějaký téma,teda pokud to stihnu na počítač...Musím se totiž učit na dva testy... *16* *16* *16*
  • odysseus

Re: Návrat do světa...

ahojky...to jsem rada, ze jsi tu!!! ale co probirat? tak to moc nevim... snad nas neco napadne!!! *15*
  • elizabethd

Návrat do světa...

Nááázdááárek,tak jsem tu zase,co probereme???...JJ a sorry že jsem se tu neukázala dřív,já jsem dělala odpovědi na debilní laborku z Přírodopisu,ale stejnak ty odpovědi nemám,kdyžtak to od někoho obšlehnu... *1* *1* *1*
  • Nejsme blbí fanynky!!

On je boži fakt nejkrásnéjší kam se na něj hrabou jiny herci.... *14* A ve stmívání byl úúúúúúúžžžžžžžžžža aaaasssssssssssnnnnnnneeeeeeeeejjjj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* .Kazda holka má právo aby se jí líbil zrovna robert *14* *14*
  • Re: Re: hmmm

pattinson...teda *15*
  • Re: hmmm

patinson *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit