-
hmmm
Hale tak jak to teda je? nekdo rika ze se jmenuje robert pattison a nekdo zas ze robert pattinson tak jak?? diky *8* -
Re: Re: Re: Re: Re: Už jdu spinkat...
dobrou...ale ja tu jeste jsem :D -
Re: Re: Re: Re: Už jdu spinkat...
je ja sem vždycky dojdu a všichni odchází:D.. ale být upír by se hodilo možná bych stihla konečně všecky věci protože takhle přes ten den nestihnu nic:D...
tak dobrou :) -
Re: Re: Re: Re: Jsem tu zas...
to neva ja si ho tam najdu xD -
Re: Re: Re: Už jdu spinkat...
děkuji....jsi moc mila!!! -
Re: Re: Už jdu spinkat...
Jůůů děkuji tobě taky at se ti zdá o Edíkovi a Robíkovi v jednom... *1* *1* *1* -
Re: Už jdu spinkat...
dobrou noc a sladke sny o edwardovi a robertovi *15* -
Už jdu spinkat...
Tak jj tak už jdu zase spát...Týjo co já bysem dala za to aby jsem byla taky upír,ten má:nesmrtelnost a hlavně nemusí se učit,když už to umí dávno ty věci a ještě nemusí k tomu spát...Tak jj tak dobrou noc a hezké sny... *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Jsem tu zas...
je to mozny..ale pravdu se asi nedozvime, co? *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Jsem tu zas...
Hmmm asi jj ale já si myslím tak v tych 18... *1* -
tak nevim...cca 16-17? treba? *15* -
no já sama nevím v kolika o to přišel a ty odhaduješ??? *1* -
Re: Re: Re: Jsem tu zas...
zekneme ze je to ,,trosku,, intimni zajimavost *15* *15* ale je to zajimava otazka...tvuj odhad? *15* *15* -
Re: Re: Re: Jsem tu zas...
Ale v tom Jarmark Marnosti tam hraje fakt malou roličku,jenom se tam myslím mihne,protože já jsem ho tam nestihla zahlédnout a taky nebyl napsán v úvodních titulcích... -
Re: Re: Jsem tu zas...
Mně by zajímalo v kolika letech přišel Robík o panictví(já vím že je to blbá zajímavost)... *15* *15* *15* -
Re: Re: Jsem tu zas...
tak sem tu po naročnem dni zase:D ale ne moc nadlouho jelikož mam moc učení a musím taky dočíst to Zatmění:D... tak povídej co tě zajímá?:D btw. ten Jarmark marnosti mam na DVD ale ještě sem ho neviděla asi se mrknu když tam hraje Robík:D *14* -
Re: Jsem tu zas...
nenapinej nas ....co te zajima?...ja si o tobe nic spatnyho myslet nebudu,slibuju *4* *15* -
Filmík tedkon...
Tedkon v 17:15 na stanici Filmbox extra dávají Jarmark Marnosti kde hraje malou roli Robík... *1* *1* *1* -
New Photo
Jůůů našla jsem new photos teda akorát pro mně new nevím jak jste na tom vy
Tady se na ně můžete juknout:
http://robert-t-pattinson .blog.cz/ *1* -
Jsem tu zas...
Nazdáááárek,tak jsem tu už zas-živá a zdráva... *15* *15* *15* Tak co vymysleli jste něco z tych mozků??? *9* Mně by zajímala jedna věc ohledně Robíka,ale to je taková kravina,že by jste si o mně mysleli že jsem asi nějaká kravka... *1* *1* *1*