-
Re: Re: for Odysseus
uff tak to jsem si oddychla ještě aby dělal něco nechutného... *15* *15* *15* -
Re: for Odysseus
no vlastne to byl nechutnej sen ve kterym se robik vyskytoval...ale on nicnechutnyho nedelal *15* -
Re: Re: Re: Re: Čauky jsem here...
ja myslim ze je peknej, ale az na to cigaro...me koureni strasne vadi a nesnasim to...jen z koure je mi vzdycky tak trochu soufl...ale jak rikam...bez cigara by mu to sluselo vic *15* -
Re: Re: Re: Re: Čauky jsem here...
Já si myslím že na tych fotkách s tým cigárkem je Robík sexy...A co si myslíte vy??? *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Čauky jsem here...
http://robert-t-pattinson.blog.cz/0 903/new-moon-set-photos-and-poster -
Re: Re: Čauky jsem here...
JJ jasně ale nevím jestli se ten odkaz když ho sem dám bude dobře zobrazovat,protože víte jak to tady s tím chodí... -
Re: Čauky jsem here...
ahoj:D dej sem kdyžtak odkaz na ty fotky at se taky můžem na Robíka podívat:D -
for Odysseus
A jakej nechutnej sen se ti zdál o Robíkovi???Já jsem totiž zvědavka... *15* *15* *15* -
Čauky jsem here...
Ahojky tak jsem tu zase...Chcete říct drb???Je Pátek den svátek... *15* *15* *15*Co budeme dneska probírat???JJ a už jsem viděla první poster k New Moon a fotky Robíka z natáčení a je tam jak zrovna někde kouří cígárko... *1* -
Re: Re: Kristen and Robík...Jak to teda bude???
to bych rekla ze moc posoudit nemuzes, pac ani jednoho z nich neznas...nebo snad jo? *15* (a od pohledu spolu spatne nevipadaj..... *15*) -
Re: Chrrr
tak dobrou noc...a sorry ze jsem tu dneska nebyla,byla jsem v divadle....ale normálne vcera se mi o robertovi zdalo...jenze to bylo vsechno tak strasne zmateny a nechutny a hnusny a vubec to nebylo nic hezkyho... vubec nevim, kde se mi to v ty hlave zrodilo *15* -
Re: Re: Kristen and Robík...Jak to teda bude???
já si myslim, že by meli zustat jen prateli, ale hlavne by spolu nemeli nic mit jen proto, ze si horda lidi myslej, ze se k sobe hodej a nebo ze se to od nich ceka... -
Chrrr
Už jdu zase spinkat...Překvápko???Tak dobrou noc a zase sladké sny o nejbáječnějším herci Robíkovi... *4* *4* *4* *1* -
Re: Kristen and Robík...Jak to teda bude???
No já si myslím že to asi nedopadne,pokud má Kristen ráda toho svýho přítele opravdu hodně,ale byla bysem ráda kdyby něco měli mezi sebou,byl by to skvělej páreček... *1* *1* *1* A nedej bůh aby si něco začal s tou pipkou Pariskou... *8* -
já si myslim ze se k sobe moc nehoděj ale neni to jwjich věc *3* -
ahojte:D no jako oni by se k sobě celkem hodily aj normál ale ja myslím že zůstanou jen kamoši protože Kristen ma kluka jen Robika nikdo nechce chudáček:D ale četla sem v Intouch že ho chce Paris Hillton chudák:D -
Kristen and Robík...Jak to teda bude???
myslíte si že bude mít Robík v budoucnu šanci u Kristen???Nebo mají zůstat nadále kámoši??? *3* -
Re: PROČ
taky mě to **** ale co s tim nadělám *8* *8* *8* *8* *8* .......škoda -
Re: jéj
Robert není jen nějakej člověk a je víc *4* než to je krásnej,milej,okouzlující a když se ti nelíbí film nebo herc tak ho nekrytyzuj jen proto že on je lepší nežli ty!!!!Tak to už konečně pochop *16* On je prostě Boží *3* *3* *3* *3* *3* -
Re: Re: Candids
Roba přímo zbožnuju a hlavně jako upíra v stmívání je tam hrozně rozkosnej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*