-
Re: Re: Re: Re: Re: -robert
treba by si ta holka to misto uz nikdy neumyla *15* *15* ale prijede mi ze to uz je fakt extreme,chtit se nechat od nej kousnout..... -
Re: Re: Re: Re: Re: ppokracovani z dalsi stranky
*4* jjo jo -
fajn ale nemusis se rozcilovat *1* -
jinak alice jako holka je v tom filmu strašně příjemná *4* i ten hlas a jak se chová je fascinující *4* -
Re: Re: Re: Re: ppokracovani z dalsi stranky
je hezkej,takze by se dalo rict, ze mi prijde sexy,ale ja bych se o nem z vlastni hlavy takhle nevyjadrovala,ani ze je sladkej...proste hezkej, mladej talentovanej herec -
aby je kousnul *15* je fakt že fans girl dost šílí je pravda že ho nikdo téměř nezal dokud nebyla premiéra hp4 *8* to mi nejvíc vadí když naka blba holka napíše že ho uplne miluje nebo píše jeho číslo i když není jeho atd zname fans *3* -
j :) nebylo by to legrace kdyby nekoho fakt kousnul *3* -
ak to zase jo *14* musim uznat ze ve filmu i ve skutecnosti mu ty oci fakt sedi *4* -
Re: Re: Re: Re: -robert
proboha, vzdyt je to normalni kluk...tak at vypada aspon v zivote neupirsky...staci, ze po nem fura holek chce, aby je kousnul *9* *9* chudak -
Re: Re: Re: Re: ppokracovani z dalsi stranky
tak ja teda nevim :D ale me pride strasne sexy :) a krasnej a sladkej :) -
Re: Re: Re: Re: -robert
tjn ale s modrejma vypada vic robovsky a je vic sexy *1* -
Re: Re: Re: ppokracovani z dalsi stranky
tak se vypovidej....muj nazor znas *4* ja budu pritakavat *15* a nebo nesouhlasit *15* -
Re: Re: Re: -robert
jo jsou ale hnedy mu sluseli vic a vypadal s nima vic upirsky *4* -
Re: Re: -robert
ja si teda myslim ze modry oci sou pekny... :) -
Re: Re: Re: ppokracovani z dalsi stranky
ja nevim :) tak treba o tom jak strasne moc je sexy *1* -
--
ještě sem se chtěla zeptat jestli někdo nemá nakej program do mobilu aby mi tam ten film šel dát...v pc ten film už mám ale potřebovala bych nakej co zabira pak m in mista ten film ma prece jenom 2 hodiny *15* *14* musím se na nej divat furt dokola uz znam i titulky nazpamet *14* -
Re: -robert
čočky* *1* *15* -
Re: Re: ppokracovani z dalsi stranky
zrovna jsem chtela nvrhnout to samé!!! *15* *15* *15* tak o cem se o nem budeme bavit??? *15* -
-robert
nejlepší je jak mají skoro všichni kontaktní čočoky ve stmívání *14* *7* škoda že Rob nemá normálně hnědý očka,ty by mu slušely víc než modrý *14* já ci taky kontaktní hnědy nebo spíš ty černý čočky *9* *7* *14* -
Re: Re: ppokracovani z dalsi stranky
jj jasne sme Bohyne pribyvani prispevku :) ale myslim ze by se ty nase prispevky meli zact tykat roberta :D protoze sme na jeho diskuzi :D *1* *15* *3*