-
Re: Re: Re: diskuze
jj jasne... a kdepak se budes toulat a zmeskas Robovi narozky :D *15* uz se na ne mrte tesim protozze bude jeho fotka na hlavni strane osobnosti :) to bude pokoukanicko *14* ale lepsi by bylo kdyby nestarnul a zustal este tak 5 let stejne starej a pockal na me *1* *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: diskuze
bud rada, ze budes chybet ted...ja budu pryc na jeho narozeniny(me to je fuk, ale predstav si, ze v tu dobu chybis ty!!! to pribude komentaru!!!) -
Suprčupr článek
Tady je super článek teda aspon já si to myslím je to o tom karaoke:0D tadyhle
http://robert.lovelystars.net/
a je to tento článek:Kristen Stewart about karaoke night with Rob
*3* *1* -
Re: Karlovarský....
tak fajn kazdej vecer *3* kez by... :) ja ho musim videt nazivo.... a kdyby tu byl... jela bych tam klidne sama a klidne bych i utekla z domu... *9* -
Karlovarský....
Já bysem strašně chtěla aby sem přijel...Tak se budeme modlit aby to byla pravda že se zúčastní festivalu... *3* *4* -
Re: FILMOVÝ KARLOVARSKÝ FESTIVAL
kez by nebyl... *9* ale na 99% je -
FILMOVÝ KARLOVARSKÝ FESTIVAL
Nazdáárek,myslíte si že fakticky Robík přijede jako hlavní host na karlovarský festival,nebo je to zase nějakej drb od nějakýho chytráka??? *7* *8* -
tak to sem rada ze vam budu chybet *9* *9* ale hned jak prijedu domu tak vas zbombarduju komentarema a vzkazama *15* -
s tou tisicovkou nevim, ale nam tu budes taky chybet!!!!!! -
njn ted sem tejden nebudu moct chodit protoze sme na horach ale az se vratim at jich je tu aspon 1000 *15* *1* nevim jak to tam bez vas vydrzim *9* s kym si budu psat -
Re: Re: Re: Re: diskuze
sem taky pribejvaj....trpelivost, zanedlouho jich tu bude taky hodne -
Re: Re: Re: diskuze
tjn ale stejne tam pribejva nekolik desitek komentaru denne *9* -
Re: Re: diskuze
jenze uvedom si, jak dlouho je heath slavnej!!! o robertovi se hodne vi jen par poslednich mesicu!!!! -
Re: Re: Re: diskuze for b.e.t.u.l.i
vzdyt prave... nejaky se musi vymyslet protoze jinak tu je nuda *7* -
Re: Re: diskuze for b.e.t.u.l.i
No tak proto to tady musíme rozjet s tým kecáním...Nahoďme téma a kecáme... *1* *3* -
Re: diskuze
jn je to tu super ...jen je tu malo diskuzi.... :( *9* treba na diskuzi heatha ledgera jich je vic nez 2000 -
Re: Re: Re: Re: .......
jj pak se prestehuju nekam do ameriky.... treba do Los Angeles *3* -
Ve stmívání je hekeeej
já viděla harryho pottera 4 a nelíbil se mi tam prišel mi tam takovej divnej a to sem ho ais eště ani neznala a pak se začal objevovat ve všech časopisech a vůbec se mi nelíbil...kamarádka viděla stmívání ais tejden předemnou a upe se do něj zabouchla...:-) a včera sem se n a stmívání koukal na megavideo....škoda že to je s titulkama....a upe sem si ho zamilovala....předtim sme s druhou kamarádkou řikala že je divnej a ted se líbí i jí....a ve stmívání vypadá upe kouzelně a má tam nádherný oči....samozřejmě sem pochopila že má čočky.:-) *14* -
diskuze
tak sem si to tu vsechno precetla a libi se mi ze to tu neni jako jinde, ze ty, co maji jinej nazor nadavaj tem druhejm a naopak...to je fakt dobre, ze si to tady pisete v klidu a nestekate na sebe jako jinde, hned se mi zlepsila nalada :)
jinak stmivani je uplne skvelej film a knizky jeste lepsi *4* -
Re: Re: Re: .......
smutna skutecnost... *9* *9* *9*
ale ted se o nas vi diky plastice v bruselu *15* a taky se zviditelnime predsednictvim EU(asi pak zmenim statni prislusnost) *15* *15* *15* *15*