-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky
njn ale stejne je stmivani nej a Rob taky *3* -
Re: Re: .......
to si myslej i farncouzi *9* a to sou v evrope *9* -
Re: Re: Re: Re: jéj
jn víc nez to *14* -
Re: Ahoj
hmmmmmmm -
Re: Ahoj
nemusi..kazdymu podle jeho vkusu *1* -
Ahoj
holky já vás fakt nechápu, co na něm všechny vidíte...mně se nelíbí ani trochu -
Re: Re: Re: Re: Ahojky
tak to ja vim, ze jsem blazen!!!!*4* ale v jinych smerech, nez v blazneni po hercich *15* (podrobnosti si necham pro sebe)
a nikdo netvrdi ze stmivani nejni super(aspon ja to netvrdim) *15* je super,ale nejni samo -
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky
vis co je ironicky? ze to stejny si muzou myslet oni o fanouscich stmivani!!!! *15* *15* *15* -
Re: .......
a nekteri americani si myslej, ze jeste existuje ceskoslovensko.... *9* *9* -
Re: Re: Ahojky
ale to ti nikdo nebere!!! *1* -
Re: .......
no setkala jsem se s tím, že sousedíme s Ruskem nebo že jsme Čína. *3* -
Re: Re: Re: Ahojky
mno jasne *3* me se Rob libi.... hodne se mi libi... myslim ze hezciho sem nevidela *3* ale za blazna se nepovazuju... twilight sem videla asi 2Ox a knizky ctu uz podruhy.... proste me to bavi *5* -
ty si nemyslis ze he hezkej *3* -
No to nikdy nevíš ale tak dobře když si to myslíš ale některé holky se určitě poblázní do někoho jiného *4* -
Jo jasně sem a sem taky jeho fanynka ale říkám že nechápu ty holky co jsou poblázněné až moc víš *4* -
No nechápu já sem sice taky jeho fanynka ale ne tak poblázněná. *4* -
Re: Ahojky
myslim ze to se u me nestane.... stojim si za tim ze je peknej *15* -
Ahojky
Napsala sem tady jeden pitomý komentář a pěkně se to tu rozpovídalo já proti Robertovi fakt nic nemám je to skvělý herec a Stmívání je úžasný film ale některý holky to fakt přehánějí s tím šílenstvím a je pravda že za půl roku uvidí jiného herce a budou zblázněné do něho a na Roberta zapomenou to je můj názor. *4* -
promin... ale ty ses taky v jeho fanklubu... takze ho mas asi taky rada -
Re: Ahojky
se ani nedivim ze nas nechapes...