-
Re: Re: Re: Re: Re: jéj
jako já jenom říkám svůj názor...a že mě nebudou mít rády tyhle fanynky....tak to mě fakt nevadí...stejně je neznám....každý sem má říct svůj názor...od toho takovýhle stránky jsou...a navíc mi jsme ho přece vůbec neurazili...vždyť jsme napsali, že je t pěknej chlap...jenom prostě nesouhlasíme s tím přehnaným,,chvilkovým" zblázněním holek do něj...jo s těma valentýnkama...ty jo já bych ani nečetla tolik dopisů, co on musí za jeden den dosta....oni na to stejně maji i víc lidí, aby mohl odepsat *15* já bych si radši zrušila e-mail *1* -
Re: New Br@vo
sou tam tri stranky a mrte fotek... ale myslim ze nic moc tam o nem nepisou :( -
Re: Re: Re: Re: Re: OMG
dávám ti za pravdu...asi budeš vyspělejší než ostatní slečny tady *3* -
pro lenka
a nebo z valentynek,ja nevim, ale co si muze myslet,kdyz mu prijde valentynka od nekoho,komu je 13?
jinak ja jsem taky rada,ze se nasel nekdo rozumnej...i kdyz jsem slysela i nazor,ze rozumny lidi sem vubec nelezou :D
a nas tu asi nebudou mit moc radi,nemyslis? :D -
končně nějaký rozumý člověk na tom světě jako ty už sem si myslela, že češky jsou sice nejkrásnější na světě, ale taky nejblbější....aspoň nějaký ten nezahanbující člověk se najde... jako víš co mně se taky líbí, ale psát mu že ho miluju....ten borec musí mít při čtení e-mailů hroznej lolec -
končně nějaký rozumý člověk na tom světě jako ty *15* už sem si myslela, že češky jsou sice nejkrásnější na světě, ale taky nejblbější....aspoň nějaký ten nezahanbující člověk se najde... *15* jako víš co mně se taky líbí, ale psát mu že ho miluju....ten borec musí mít při čtení e-mailů hroznej lolec *1* -
New Br@vo
!Nazdar! Bacha fanoušci Twilight a Roberta Pattinsona dnes vyšlo Bravo kde najdete:1)Plakát-Twilight
2)Myslím že jednu stránku o Robíkovi
Tak nezapomeňte si ho koupit *1* *3* -
pro:lenka
jj...uprimně,mě se v harry potterovi taky nelibil,ted vypada lip,to jo a mozna,kdyby se nekde mihnul,tak bych si rekla,ze je to hezkej kluk,ale zamilovat se do nej? ani omylem...jak bych se mohla zamilovat do nekoho jen pro to, jak vypada? jinak se zda,ze hrat opravdu umi a nema neprijemnej hlas
stejne to vetsinu pusti az se objevi jinej hezkej najednou znamej herec... -
pro:Odysseus
to máš pravdu, že není jedinej, kdo nemá tolik fanynek....já jen fakt nechápu ten přístup, když hrál v Harrym Potterovi, tak ani jedna s těch co mu teď píšou jak ho milujou, se nad ním ani nepozastavila a teď ho tak sveřepě brání, jako by byl jejich nejlepší kamarád...a to ho ani neznají. jenom protože ho do filmu vyparádili a protože je ten film teď největší hit, tak jsou všechny jak trefený, ale za pár let, až nebude hrát, tak si na něj ani jedna nevzpomene...a to mi věř *5* -
jj
přimo proč v Čr..proč ne v americe je to v
pytli -
ja s tebou souhlasim, je hezkej, ale ne nejhezci...a kdyby nehral edwarda, tak by po nem tolik holek nesilelo(ja osobne si nejsem jista nakolik bych si ho vsimla) a k tem fanynkam 1)ne vsechny jsou sileny a 2)nejni jedinej, kdo ma par silenych fanynek, takovejch je a jeste bude!!! -
ja nevim kdo sou pro tebe pitomy fanynky.... kouzelnej je a on je uplne vsechno.... jen ne pitomej nebo tak neco -
Re: Re: Re: Re: jéj
no znám hezčí....takových je....spíš kdyby neměl tolik těch pitomejch fanynek, tak by byl kouzelnej *5* -
Re: Re: Re: jéj
peknej? je prekrasnej... *14* -
Re: Re: jéj
já neříkám že není ,,krásnej" jen že nechápu, že sou z něho všechny mařky udělaný *15* přitom je to normální pěknej chlap *5* -
Re: jéj
no a co je krasnej a to mu nikdo nevezme -
Re: PROČ
presne co bych za to znala abych se narodila v americe a potkala ho :) ja ho miluju :) on je vazne skvelej :( -
PROČ
Mno holky musím s váma souhlasit.Je upe boží.Já ho miluju *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* .Skoro všechny prahy jsem utratila za časáky s ním a za placku Edwarda.Ale sere mě,když o něm píšou, žeho nikdo nechce,což není pravda. *3* *3* *3*
Panebože proč já bydlím v ČR *8* *8* *8* Tady nikdo nejezdí.Proč nejsem Američanka *9* *9* -
Re: jéj
a co jako, znechutit se ti klidne muze... -
Re: ..,,
uzasnej clovicek.. souhlasim :)