Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky

Rob ma charizma... *7* *7* A zac ma vetsi fanklub protoze nejaky barbinky uplne zboznujou High school musical ... ble *8*
  • lenkaaaaa

jo dřív se dřív moc líbil zac<fůůůůůj> a teď co se na plátnech ojevil Rob.... *15* nejlepší jsou herci, co mají charizma *1*
  • odysseus

mimochodem...vsimla sis, kolik lidi je tu soucasne ve fanklubu zaca? *7* a to je robert prece ten nej!!! *15*
    *4*
  • odysseus

ja se o zaca taky nezajimam *15* *15* *15* ale rekla bych,ze ty diskuze byly podobný(nerikam ze tam byly stejny lidi)a tehdy byl zac vsude...az me to zacalo silene stvat *1*

jinak az se zase objevi nejakej novej *14* idol *14* *15* tak se podle me zjisti,ze u dost lidi to bylo jen chvilkovy poblaznění... chces se vsadit?
  • b.e.t.u.l.i

tak to fakt nevim.... o zaca se nezajimam.. *13* pride mi divnej... ale aspon se tady neco deje... predtim byla nuda *9* ted aspon rostou komentare... u vsech osobnosti je tolik diskuzi a tady jich bylo tak ´malo a ted *3* je to super
  • odysseus

to jo...robert je hezci...ale nebyly podobny diskuze u zaca po prvnim muzikalu ze stredni? *1*
  • b.e.t.u.l.i

se vi rob je nejvic sexy muz planety a zac je looser *3*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Ahojky

fuj zac efron.... *16* rob je proti nemu andilek
  • lenkaaaaa

*15* no to by sme asi byli vážně jenom tři *15* mně je to jedno, tak za ním třeba jeďte do Ameriky, když si myslíte, že o to stojí...však ono vás to za rok přejde a pak vás nadchne zase neějakej novej herec....třba druhej zac efron *9* *9* .... *15*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Ahojky

to jako delate spolek proti blaznivejm fanybkam ... ? *9*
  • odysseus

Re: Re: Re: Ahojky

dobrej napad!!! *15* *15* *15*
  • lenkaaaaa

Re: .......

to není pravda...1. nás proslavil filmy, který se zde natáčeli a je jich hodně, 2. nás proslavila Táňa Kuchařová a za 3. sem slavní jezdí na filmový festival v Karlových varech *15* takže takový zoufalci nejsme *1*
  • swery

.......

*14* *7* je fakt nejlepší *3* proč nemůžu žít v Americe,...kdby ste se zeptali nekoho v Americe kde je CR tak by vam rekli ze to ani snad neexistuje....ach joo *9*
  • lenkaaaaa

Re: Re: Ahojky

tak to už jsme tři....zachvilku budem mít spolek *15* *1*
  • lenkaaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: jéj

jako soukromí....stejně normální rozumný člověk nic z těch keců nebere vážně a všichni co tě znají, tak vědí jaký si a že by těm kecům neměli věřit...takže to beru z rezervou, nevím, co bych dělala, kdyby na mě našli něco skandálního nebo mě viděli opilou jak dělám blbosti....z toho bych už si něco dělala.... *15*
  • odysseus

to ja jsem se sebou celkem spokojena *1* *1* *1* *1* a ja zadny intouch,bravo,...apod. nectu takze ani nevim, jaky vsechny blbosti tam pisou..a jsem happy *15* ale ty prachy bych taky brala,ale nechat si kvuli tomu stourat v soukromi...ani omylem
  • lenkaaaaa

no tak mě by to asi nevadilo, mě by bavilo hrát a navíc být, tak bohatej *15* , ale asi by mě štvalo, kdyby o mně psali takový nesmisly jao je v tom intouch....věčina lidí to toiž čte a docela si pak na tu osobu kvůli článkům dělá názor...i když to třeba vůbec není pravda...ale je pravda, že mně se tím taky hodně herců znechutilo...a zvlášť se mi herec znechutí, když někdo z mých kamarádek ho ,,miluje" a furt o něm mluví, tak to mi film i herce fakt odradí *16* ale ty prachy bych brala....hlavně na to značkový oblečení, na styl Em Watson...to bych brala *15*
  • odysseus

Re: Ahojky

hura!! dalsi clovek co ma rozum...tesi me *1*
  • odysseus

to se ti nedivim....ale ja bych hlavne nechtela byt slavna...prijde mi, ze je s tim vic starosti nez radosti....ale treba to nekomu vyhovuje...ale me by nejvic stvalo to, ze bych nemela zadne soukromi....to musi byt des *4*
  • Ahojky

Vážně vás některé holky nechápu milujete ho jen proto že jste ho viděly ve filmu a ani nevíte jaký je ve skutečnosti.
    Robert je sice dobrý herec a Edward je pěkný ale nic víc. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit