-
Re: Tak zase hlasujte pls
to je fakt mel by to vyhrat *3* ale je tam angel s buffy taky kus to se musi nechat *4* tezkej sok -
bella krásna vampirka
bella porodi renesmee a na chvili zemri ale edward ji strikne jed do srdce bude krasna vampirka jako esme *4* -
Tak zase hlasujte pls
Ahojky tak mám tady zase něco k hlásnutí...Pokud máte rádi Edwarda Cullena(Robíka)tak pro něj hlasujte na téhle stránce: http://www.ajc.com/holiday/content/atlanta-holiday-guide/best-hollywood-vampire.html
Hlasujete tak o nej upíra...A já si myslím že si to Edward zaslouží aby vyhrál... *1* *3* *14* -
Re: rob
OK,omlouvam se,ale ja to nevydrzim....poslala bys mi pls 4.dil *1* ,dik moc, *1* -
Ahoja,hele,knizku poslat nechci....ja si to musim precist na papire,ale nejak nemuzu dospat a chtela jsem se zeptat,jestli bude Bells upirka....jinak souhlasim se vsim,co rikas...jsou k sezrani a *14* dik moc -
Re: Re: Film on-line
vazne??a kde si ho vzala??napis mi do vzkazu joo...dik *5* -
AHOJKY..MOHLA BYS MI TO POSLAT?DIK -
Re: Re: looser
*15* prej tak tady nepoucuj...hezky!(nemyslim to zle!) -
rob
v tom filmu je uplne k sezrani *1* a v tech knizkach jeste vic, kdyz si ho tam predstavim... *3* *1* ... spolu s kristen se ve filmu k sobe moc hodi a hraji to super... jen tak dal..!!!! kdo by chtel poslat tu knizku na mail (1-4 dil.) tak muzu... tak zatim *14* *1* *1* *14* *14* -
Re: Příjimení
Takže je to na 100% Pattinson. Dneska s ním hrál film - Království prstenu a on tam hrál. Tak sem schálně čekala, až tam bude napsané jeho jméno na konci a bylo tam Pattinson. *3* -
Re: Re: Re: Tak co teda?
já taky je hrozně rozkošnej...ani se nediwim že ho dali za nejvíc sexy herce roku 2008 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Film on-line
Já už ten film mám tak víc jak měsíc doma *15* *14* . Pořád na to koukám. *9* -
Re: looser
To si myslíš, že umíš tak dobře anglicky že PŘESNĚ rozumíš jak jeho jméno vysloví?? *13*
Angliani i američani mluvíé rychle tak to N se tam ztratí!!!
A kdybys byla opravdová fanynka tak bys určitě si to někde našla!!!!!!!
Tak tady nepoučuj a navíc blbě!!! *8* *8* *16* *16* *10* *10* *10* *10* -
Film on-line
ahoj pro věchny příznivce Roba , kteří neviděli Stmíváni..tady http://zrada.pise.cz/93911-stmivani -2008-romanticky-horor.html máte stánku přímo s čekými titulky, takže kdo to neviděl, určo se mrkněte! -
vlasy
všimly jste si taky toho že on skoro na každe fotce vypada jako by se ráno nečesal *1* *1* bobék asi nemá doma zrcadlo ..... *15* *15* (a ty fusy ani nemluvim) *1* *1* *15* *15* -
Příjimení
jeho příjmení je skutečně pattinson a ne pattison protoze oni kdyz anglicani reknou pattinson tak to zní tak rychle ze ani nepostřehnem to "n" ale je to pattinson.i v americe byly takové pohcybnoisti ale ted sem nasla na mtv rozhovor kde říká že se skutečně jmenuje pattinson *3* *1* -
Awojky
Lidicky On je uplne super....a odporucam citat knihu NOV...je super!!!!!!! -
Re: rob pattinson
Ejjj souhlas upe ve všem!! *15* Robert upe mck!!Nej nej nej herec+teda eče Jared Leto...na něho bych málem zapoměla... *14* *14* *14* -
Re: noo
Jj, někde sem to tak četla, že žil v Anglii a teď žije v L.A. -
kontak
ahojky lidičky nemate nekdo na neho kontak?pisnete